Cases

Over de sidste år har vi samarbejdet med over 50 start-ups og scale-ups omkring +200 ansættelser. Herunder kan du læse om nogle af de samarbejder.

Forenom: Værdien af et langvarigt samarbejde

Forenom er en af skandinaviens førende B2B udlejere af møblerede lejligheder. Virksomheden blev stiftet i 2000 i Finland og voksede stabilt frem til 2016, hvor en fond investerede et betydeligt beløb, som gjorde internationalisering til Sverige, Norge og Danmark muligt. I starten af 2019 var Forenoms danske afdeling klar til at sætte turbo på væksten. De skulle blandt andet ansætte en række sælgere, og derfor tog de fat på os.

Se casen

Krak bruger Statum til rekruttering i spidsbelastningsperioder

Krak har i de sidste 250 år hjulpet virksomheder med at blive synlige overfor potentielle kunder. Krak er i dag digital markedsføringspartner for små og mellemstore virksomheder, og er ved at omdanne sig selv påny. Denne gang som en ‘one-stop-shop’ for digitale markedsføringsydelser. Væksten i deres nye afdelinger skabte dog en flaskehals i midten af 2019 som gjorde, at de ikke kunne følge med. Derfor begyndte Krak at kigge efter en rekrutteringspartner, som kunne levere en række dygtige sælgere – hurtigt.

Se casen

Officehub: Fra startup til scaleup

I start 2019 skulle Officehub gå fra startup til scaleup. De havde netop rejst deres første funding runde efter tre år med succesfuld bootstrapping. Foruden en skalering i Danmark skulle de også internationalisere til UK. Deres planer krævede derfor flere nøgleansættelser.

Se casen

Assessment day med Templafy: 6 ansættelser på 1 dag

Den 29 marts 2019 afholdte vi, i samarbejde med Templafy en assessment dag for 16 udvalgte kandidater. Målet var at køre et anderledes rekrutteringsformat, som kunne tillade Templafy at give jobtilbud til de bedste kandidater i slutningen af dagen. Det var stillinger i Templafys salgsafdelingen, som internationale mødebookere. Seks personer fik tilbudt job i slutningen af dagen.

Se casen

Pleo: Account Manager rekrutteret på 3 uger

Fintech firmaet Pleo er nok et af de hotteste danske scale-ups i øjeblikket. Deres kunder elsker deres produkt, og i maj 2018 lukkede de en investering på over 100 mio. kr. De holdte en fed sommerfest, men de fleste penge skal dog gå til ansættelse af nye medarbejdere, og det var her, vi kom ind i billedet.

Se casen

OrderYOYO: Sælger rekrutteret på 13 dage

Det danske scale-up OrderYOYO har en ambition om at give kontrollen tilbage til takeaway-restauranter gennem effektiv bestillings- og kundehåndtering. For at opnå dette fik de tidligt i 2018 en investering på ca. 40 mio. kr., som skal bruges til at vækste deres forretning. En del af den vækstplan var at åbne op for det jyske marked, og til det skulle de bruge en kørende sælger, som kunne sælge deres platform ind til de jyske takeaway restauranter.

Se casen

Clerk.io: Alternativ Head of Sales rekrutteret på under en måned

Vores samarbejde med Clerk.io begyndte i starten af 2018, hvor de skulle bruge en Account Manager til deres Københavns kontor. Denne case tager dog udgangspunkt i den rolle, som de kontaktede os om i starten af maj 2018. De havde brug for en Head of Sales, og havde indtil videre ikke haft succes med at besætte stillingen igennem deres eget netværk. Deres HR-ansvarlige Fernando satte derfor os på opgaven.

Se casen

Templafy: Fire udenlandske sælgere rekrutteret på under 3 måneder

I Statum har vi haft stor succes med at hjælpe vores partnere med at finde udenlandske sælgere, bosiddende i Danmark. Mange danske virksomheder foretrækker nemlig at have deres kontor i Danmark, selvom de sælger til f.eks. England, Sverige eller Norge. En af de virksomheder er Templafy, som vi har haft muligheden for at arbejde med under deres fantastiske vækstrejse.

Se casen

Ardoq: Fundament til et nyt marked

Ardoq er et norsk, tech scale-up der alene i 2018 vækstede med over 500% og blandt andet åbnede kontorer i Danmark, Sverige, Finland og England. Det danske kontor skulle bruge et par stærke kommercielle profiler, som kunne være med til at skabe grobund for succes på det danske marked. Vi fandt seks stærke profiler på 48 timer, hvor af to blev ansat.

Se casen

Blueprint Learning: Opbygning af deres salgsafdeling

Blueprint Learning er en innovativ e-learning virksomhed. De har specialiseret sig i de obligatoriske efteruddannelser, som advokater og revisorer løbende skal gennemgå – og gjort dem tilgengængelig online, on-demand. Deres digitale løsning er blevet taget rigtig godt i mod i de to ellers ret konservative brancher. Deres salgschef Henrik tog derfor kontakt til Statum i december 2017 for at få hjælp til at opbygge deres salgsafdeling med de helt rigtige mennesker.

Se casen

Skal vi samarbejde om jeres rekruttering?

Vi samarbejder med Danmarks fedeste scale-ups og hjulpet dem med over 200 ansættelser.

Vis mig jeres priser