Statum

Statum er et digitalt rekrutteringsbureau. Vi har specialiseret os i scale-ups, og de behov der følger med væksten. Vi har digitaliseret de manuelle processer, hvilket sikrer alle en hurtig og effektiv rekrutteringsproces.

 • Adresse

  Købmagergade 22, 2 sal, 1150 København K

 • Hjemmeside

  www.statum.dk

De hurtige
 • Produktudvikling
 • 10 Medarbejdere
 • Flad organisation

Sammenhold & Goder

Hos Statum går de op i, at alle kollegaerne har det godt sammen. Derfor laver de dedikeret teambuilding minimum én gang om måneden. Hos Statum kan de lide hinanden og derfor samles de til en månedlig fredagsbar. Minimum én gang om året afholdes der en stor firmafest i Statum, så du kan lære dine kollegaer endnu bedre at kende. Der er mulighed for at flekse din arbejdstid, hvis det er nødvendigt. Hvis du får en dårlig nats søvn så frygt ej, der er rigeligt med gratis kaffe, så du kan holde dig kørende. De ved, at det kan være svært at slippe spændende arbejdsopgaver, derfor tilbyder de aftensmad til dem, der arbejder sent. Uden mad og drikke dur helten ikke. Det ved de, og derfor har de selvfølgelig en frokostordning. De stiller firmatelefon til rådighed, hvis det er relevant for din stilling.

 • Team­building
 • Fredagsbar
 • Større fester
 • Flekstid
 • Kaffe
 • Aftensmad
 • Frokostordning
 • Firmatelefon

Kollegaer

Statum er en mindre virksomhed med 10 medarbejdere. Dansk er hovedsproget på arbejdspladsen. Mere end halvdelen af virksomhedens medarbejdere er mænd. Hvis du bliver ansat her, vil du ikke være den eneste nye medarbejder, der bliver ansat i år. De planlægger nemlig at udvide teamet med 3 nye kollegaer i år.

 • Dansk

Belønning og feedback

Hvis du vil udvikle dig, er Statum det helt rigtige sted for dig. De belønner nemlig typisk dygtige medarbejdere med kompetenceudvikling. De vil sikre, at du har det godt og alt går i den retning, du ønsker. Derfor afholder de evalueringssamtaler med dig på månedlig basis.

 • Evaluerings­samtaler

Udvikling

Dem som vil mere har gode forudsætninger i Statum. De foretrækker nemlig at rekruttere ledere indefra. Statum går op i dig som person og vil derfor gerne holde på dig, selvom du bliver træt af dine arbejdsopgaver. Der er derfor mulighed for at skifte afdeling eller opgaver, hvis der er brug for det. Hvis du vil være specialist, er dette det rette sted for dig. Den typiske udviklingsmulighed er nemlig mere komplekse arbejdsopgaver og derved mere ansvar. Når du bliver ansat i virksomheden bliver de første dage afsat til at oplære dig, så du er klar til dine nye arbejdsopgaver.

 • Mulighed for forfremmelse
 • Nye arbejds­opgaver
 • Oplæring

Arbejdsgang

I Statum skal alle løfte mod det fælles mål. Derfor belønnes succes i hele organisationen. Her er dynamikken meget teamorienteret og derfor er det vigtigt, at du fungerer godt i en gruppe. Opgaver er bedst løst sammen og derfor kræves det, at du sætter pris på og forstår at samarbejde.

Ledelse

I Statum fokuserer de på at skabe resultater. De tager dine og andre medarbejderes holdninger med i betragtningen, når der skal træffes beslutninger. Ledelsen er dog klare omkring, at hvis de tror, det er rigtigt at gå en anden vej, gør de det.

Organisation

Organisationen er flad med kun et enkelt ledelseslag. I forlængelse af det, beskriver de sig selv som en flad organisation. De sætter et højt tempo og det hurtige resultat er derfor oftest prioriteret. De er en organisation med lav gennemsnitsalder. I Statum sidder medarbejderne i et åbent kontorlandskab. Du vil altså være tæt på dine kollegaer i din daglige arbejdsgang. Det næste år har Statum fokus på produktudvikling.

Beslutninger

De daglige beslutninger i Statum bliver truffet af ledelsen. I Statum er de åbne omkring op- og nedture. Du vil derfor både vide når det går godt og når det går mindre godt. De strategiske beslutninger bliver i udgangspunktet taget under stærkest indflydelse af afdelingslederne. I Statum vil de gå langt for at motivere deres medarbejder. Faktisk så langt, at de er åbne for at give ejerandele af virksomheden ud til deres medarbejdere.

 • Mulighed for optioner/andele

Dean Nielsen

Content Marketing praktikant

Stefan Schonert

Co-founder & Chief Technology Officer

Nicolas Kirk Jørgensen

Co-founder & Chief Executive Officer

Nicolai Filsøe

Content creator

Ena Rosaroso

International Talent Researcher

Alexander Kragh

Co-founder & Chief Marketing Officer

Sara Filsøe

Talent Researcher

Cille Pedersen

Match Manager

71969670

Jesper Jacobsen

Talent Researcher

Ståle Husby

Company builder

Ekspertise: AI & Recruitment

Michael Christiansen

CEO @ Brite

Ekspertise: Human Resources

Thomas Wind Bøglund

Global Head Of Business Development @ Templafy

Ekspertise: Scaling & Sales

Magnus Krygell

Talent Attraction Specialist @ MK Consulting

Ekspertise: Talent Attraction

Martin Hegelund

Co-Founder, CMO @ Ageras

Ekspertise: Performance marketing og iværksætteri

Alexander Baden

Investor & shareholder

Tommy Ahlers

Investor & shareholder

InnoFounder

Investor

Birgit Aaby

Investor & shareholder

Stilling Oprettet
Kandidatfokuseret Rekrutteringsspecialist 4/3/2019

Statum er et moderne rekrutteringsbureau

Statum er et digitalt rekrutteringsbureau med speciale i at rekruttere kommercielle profiler til scale-ups. Vi stiftede virksomheden i 2016 formålet at skabe mere arbejdsglæde gennem bedre rekruttering. Vi kom alle fra virksomheder, hvor vi havde oplevet, hvad dårlige matches gør ved mennesker og virksomheder. Det motiverede os til at lave en virksomhed som brugte teknologi til at understøtte en bedre rekrutteringsproces og et mere præcist match.

Siden vores start har vi lavet over 130 succesfulde placements til blandt andre Pleo, Templafy og OrderYOYO. Nu søger vi en ambitiøs og erfaren rekrutteringsspecialist, der vil hjælpe os med at blive en fremtræden spiller i det globale rekrutteringsmarked.


Bliv en del af et anderledes setup.

Statum består i dag af otte medarbejdere, som er opdelt i drift, marketing og tech.

Drift: Vores direktør hedder Nicolas og foruden at styre Statum-raketten, så er han også ansvarlig for at få nye kunder i hus. Når han har landet en kunde tager vores rekrutteringspecialist Cille over. Hun er ansvarlig for at lave en analyse af virksomheden og den kandidatprofil, vi skal finde. Derefter kobler vi vores interne research team på opgaven. De arbejder med at finde, kontakte og behovsafdække marketing-, service- og salgsprofiler i forbindelse med dialog med en af vores +30 aktive kunder. Cille screener alle kandidater, som researcherne får gjort interesseret, og udvælger de kandidater, der skal sendes videre til kunden. Cille får løbende feedback fra både kunder og kandidater, så processen kan forløbe effektivt.

Marketing: Driften bliver understøttet af Alexander og Nicolai fra marketing, som hjælper med at generere opmærksomhed og ansøgere til de stillinger, vi rekrutterer til samt tiltrækning af nye kunder, som kan have gavn af vores ydelser. Dette fokus gør, at vi ikke skal opsøge i samme grad, som et normalt rekrutteringsbureau og i stedet fokusere på dialogen med menneskerne.

Tech: Stefan er ham der får alle andre til at være effektive. Han programmerer nemlig den platform, som alle vores rekrutteringsforløb kører igennem. Stefan bliver nok din yndlingskollega, da han digitaliserer de repetitive arbejdsopgaver, som giver dig lyst til at rive håret ud. Han gør med andre ord dit arbejde lettere og sjovere.

Som du kan høre er vores setup ikke som andre bureauer - og det er helt bevidst. Ved at afskaffe den klassiske 360 graders recruiter og dele rekrutteringsprocessen op i funktioner kan vi håndtere mange flere kunder og levere den rette kandidat langt hurtigere end vores konkurrenter.

I denne stilling vil du blive en del af driften og indtræde en tilsvarende rolle som den Cille besidder. Grunden til, at vi har brug for endnu en Cille, er, at vi vokser med minimum 4 kunder om måneden. Cille kan derfor snart ikke håndtere alle kunderne alene længere. Du vil derfor få ansvaret for de fremtidige kunder, som vælger Statum som deres rekrutteringspartner. Her skal det tilføjes, at 74% af vores kunder hyrer os til mere end én rekruttering. Mange af vores kunder har vi arbejdet med i over et år. Du vil derfor indgå i langvarige relationer med dem.


Bliv en del af et startup med fart på

På trods af vores lille størrelse tillader vores setup, at vi kan rekruttere til rigtig mange stillinger ad gangen. Der er derfor mange bolde i luften på samme tid.

Det der kendetegner vores målgruppe, er, at de vokser hurtigt. Deres rekrutteringsbehov er derfor stort og deres timeline er kort. Det er derfor nødvendigt, at vi kan levere de rette kandidater hurtigt. Vi sigter derfor altid efter at have en time-to-hire på under 30 dage. Det er derfor vigtigt, at du nyder et højt tempo i din arbejdsdag. Du vil hele tiden have noget at lave og det skal du trives i.


Din tid vil primært gå med:

 • Løbende dialog og sparring med vores kunder omkring deres rekrutteringsforløb.

 • Koordinere search-indsatser og selv gå forrest og deltage i researchen efter skarpe kandidater.

 • Screenning af relevante kandidater over telefonen samt udvælgelse af dem der matcher kunden.

 • Sikre, at vores kunder får den rette volumen af kvalificerede kandidater.

 • Coaching og udvikling vores researchers , så deres search-evner konstant bliver forbedret.Du vil også bruge tid på at:

 • Mødes med kunder i forbindelse med opstart af nye stillinger.

 • Optimere eksisterende processer, så vi kan levere kvalitetsrekrutteringer endnu hurtigere.

 • Koordinere med Stefan (tech) omkring nye features til vores platform, som vil gøre dit arbejde nemmere.


Så hvorfor skal du blive en del af Statum?

Vi kan skrive mange buzzwords omkring hvor spændende vores virksomhed er, og hvor fedt det bliver for dig at komme med på vores rejse. Sandheden er, at det her job er hårdt arbejde. Så hvis du søger et stabilt 37 timers job med god pension, faste arbejdstider og betalt fitness, så er Statum ikke det rette sted for dig.

Hvis du til gengæld vil være med til at genopfinde rekruttering og være en del af en virksomhed, som arbejder på at tage rekruttering ind i den digitale tidsalder, så er Statum det helt rigtige sted for dig.

Vores ambitioner er store og Danmark er kun en start.

Du vil få rigtig meget ansvar og vil hver dag kunne se resultatet af dit arbejde. Du vil med andre ord opleve på det tætteste, hvor stor indflydelse vores arbejde har på vores kunders vækst og vores kandidaters arbejdsglæde (tjek vores Trustpilot for at få et billede af den forskel vi gør: https://dk.trustpilot.com/review/statum.dk)


Vil du med på rejsen?

Lad for guds skyld vær med at skrive en motiveret ansøgning. En af de ting vi arbejder på er at slå jobansøgningen ihjel. Vi ønsker i stedet, at du søger stillingen med en Statum profil, således du får et indblik i vores platform. Det gør du i bunden af dette opslag.


Overblik over processen

 1. Ansøg med en Statum profil.

 2. Indledende telefonsamtale

 3. Fysisk samtale med Nicolas Kirk Jørgensen.

 4. Fysisk samtale med Nicolas, Stefan Schonert og Alexander Kragh.

 5. Nervepirrende ventetid, hvor du bidder negle over, om du nu er den aller bedste i feltet.

 6. Tillykke med jobbet!

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv til Nicolas på nj@statum.dk

Søg stillingen Kopier direkte link
Match Maker Praktikant (sommer/efteråret 2019) 25/1/2019

Brænder du for arbejdsglæde og har du lyst til at være en del af et team, der går forrest inden for digital rekruttering?

Vi søger en praktikant der har lyst til at være en del af vores sjove, innovative og fede arbejdsplads.

Det vigtigste er, at du har interesse for service, rekruttering og ikke mindst for at matche mennesker med en virksomhed deres personlighed passer ind i.

Du vil blive en del af en start-up hvor der er meget kort fra tanke til handling, og hvor vi arbejder for at skabe arbejdsglæde i de danske virksomheder, ved at finde de rette kandidater til netop deres virksomhedskultur.

Vi tilbyder:

 • Unik forretningsforståelse og indsigt i tech-branchens udvikling.

 • Pisse godt selskab fra 8 kollegaer, der alle brænder for at gøre Statum til en kæmpe succes.

 • En masse udvikling - både personlig og professionelt.

 • At oplærer dig i alle aspekter af jobbet og branchen.

 • Et indblik i "iværksætter-verdenen".

 • En fod indenfor i HR- og rekrutteringsbranchen.

 • Gratis frokost og aftensmad.

 • 1-2 sociale arrangementer om måneden.

 • At blive en del af StaTeamet, som vi mener er det fedeste team i verdenen!


Du vil:

 • Assistere i rekrutteringsprocessen af kandidater (herunder mulighed for, at arbejde med recruitment marketing).

 • Samarbejde med vores Match Manager Cille om screening, samt matching af kandidater.

 • Samarbejde med vores CEO og Match Manager om at løse virksomhedernes behov.

 • Servicere vores platforms kandidater ifbm. support, spørgsmål og karriererådgivning.

 • Være en aktiv del af vores iværksætterkultur og bidrage til digitaliseringen af rekrutteringens mange processer.

Du er:

 • God til mennesker og til at lytte til deres ønsker.

 • Udadvendt, opsøgende og nysgerrig.

 • Åben for dialog med mange forskellige kandidater i løbet af en dag.

 • Ikke bange for at komme med nye ideer og tiltag.

 • Super ambitiøs!

 • På udkig efter et praktikforløb, hvor du kan lære og udvikle dig.

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Søg stillingen Kopier direkte link