Statum

Statum er et dansk HR-tech startup, som hjælper virksomheder med at tiltrække talenter, der passer ind i deres DNA.

 • Adresse

  Willmoesgade 10, 2100 København Ø

 • Hjemmeside

  www.statum.dk

De hurtige
 • Produktudvikling
 • 10 Medarbejere
 • Flad organisation

Sammenhold & Goder

Hos Statum går de op i, at alle kollegaerne har det godt sammen. Derfor laver de dedikeret teambuilding minimum én gang om måneden. Hos Statum kan de lide hinanden og derfor samles de til en månedlig fredagsbar. Minimum én gang om året afholdes der en stor firmafest i Statum, så du kan lære dine kollegaer endnu bedre at kende. Der er mulighed for at flekse din arbejdstid, hvis det er nødvendigt. Hvis du får en dårlig nats søvn så frygt ej, der er rigeligt med gratis kaffe, så du kan holde dig kørende. De ved, at det kan være svært at slippe spændende arbejdsopgaver, derfor tilbyder de aftensmad til dem, der arbejder sent. Uden mad og drikke dur helten ikke. Det ved de, og derfor har de selvfølgelig en frokostordning. De stiller firmatelefon til rådighed, hvis det er relevant for din stilling.

 • Team­building
 • Fredagsbar
 • Større fester
 • Flekstid
 • Kaffe
 • Aftensmad
 • Frokostordning
 • Firmatelefon

Kollegaer

Statum er en mindre virksomhed med 10 medarbejdere. Dansk er hovedsproget på arbejdspladsen. Mere end halvdelen af virksomhedens medarbejdere er mænd. Hvis du bliver ansat her, vil du ikke være den eneste nye medarbejder, der bliver ansat i år. De planlægger nemlig at udvide teamet med 3 nye kollegaer i år.

 • Dansk

Belønning og feedback

Hvis du vil udvikle dig, er Statum det helt rigtige sted for dig. De belønner nemlig typisk dygtige medarbejdere med kompetenceudvikling. De vil sikre, at du har det godt og alt går i den retning, du ønsker. Derfor afholder de evalueringssamtaler med dig på månedlig basis.

 • Evaluerings­samtaler

Udvikling

Dem som vil mere har gode forudsætninger i Statum. De foretrækker nemlig at rekruttere ledere indefra. Statum går op i dig som person og vil derfor gerne holde på dig, selvom du bliver træt af dine arbejdsopgaver. Der er derfor mulighed for at skifte afdeling eller opgaver, hvis der er brug for det. Hvis du vil være specialist, er dette det rette sted for dig. Den typiske udviklingsmulighed er nemlig mere komplekse arbejdsopgaver og derved mere ansvar. Når du bliver ansat i virksomheden bliver de første dage afsat til at oplære dig, så du er klar til dine nye arbejdsopgaver.

 • Mulighed for forfremmelse
 • Nye arbejds­opgaver
 • Oplæring

Arbejdsgang

I Statum skal alle løfte mod det fælles mål. Derfor belønnes succes i hele organisationen. Her er dynamikken meget teamorienteret og derfor er det vigtigt, at du fungerer godt i en gruppe. Opgaver er bedst løst sammen og derfor kræves det, at du sætter pris på og forstår at samarbejde.

Ledelse

I Statum fokuserer de på at skabe resultater. De tager dine og andre medarbejderes holdninger med i betragtningen, når der skal træffes beslutninger. Ledelsen er dog klare omkring, at hvis de tror, det er rigtigt at gå en anden vej, gør de det.

Organisation

Organisationen er flad med kun et enkelt ledelseslag. I forlængelse af det, beskriver de sig selv som en flad organisation. De sætter et højt tempo og det hurtige resultat er derfor oftest prioriteret. De er en organisation med lav gennemsnitsalder. I Statum sidder medarbejderne i et åbent kontorlandskab. Du vil altså være tæt på dine kollegaer i din daglige arbejdsgang. Det næste år har Statum fokus på produktudvikling.

Beslutninger

De daglige beslutninger i Statum bliver truffet af ledelsen. I Statum er de åbne omkring op- og nedture. Du vil derfor både vide når det går godt og når det går mindre godt. De strategiske beslutninger bliver i udgangspunktet taget under stærkest indflydelse af afdelingslederne. I Statum vil de gå langt for at motivere deres medarbejder. Faktisk så langt, at de er åbne for at give ejerandele af virksomheden ud til deres medarbejdere.

 • Mulighed for optioner/andele

Christian Sander Kierstein

Marketing praktikant

Rasmus Haarslev

Back-end Developer

Andreas Dahl Sørensen

Back-end Developer

Morten Laursen

Junior Front-end Developer

Anne Nielsen

Match Manager

Stefan Schonert

Co-founder & Chief Technology Officer

Troels Hansen

Back-end Developer

Alexander Kragh

Co-founder & Chief Marketing Officer

Nicolai Filsøe

Content creator

Nicolas Kirk Jørgensen

Co-founder & Chief Executive Officer

Stilling Oprettet Ansøgningsfrist
Udløbet Entrepreneurial Economy Assistant (Student / Part-time) 19/4/2018 15/5/2018 {{ $ctrl.open }}

Are you interested in the controller side of a business but still strong in the traditional ways of bookkeeping, basic accounting and paperwork? Looking to boost your career through a job in a startup? Then we want to talk to you! As long as you have the basic economical knowledge as well as an extraordinary willingness to develop yourself, that’s enough. The most important thing is that you want to make a difference with your work and help us create work happiness from the inside out - economy, billing, bookkeeping, budgetting and so forth is a big part of that!
Be native in either Danish or English to apply and you must be well acquainted with the Danish tax and bookkeeping laws and regulations.

Ambitiøs marketing-praktikant 26/3/2018 1/6/2018 {{ $ctrl.open }}

Vi har fuld fart på og leder efter en ambitiøs og handlekraftig praktikant, som har lyst til at få hænderne godt ned i markedsførings-mulden. Så hvis du leder efter en praktikplads, hvor du kan lære og udvikle dine kompetencer inden for digital markedsføring, behøver du ikke lede længere. Hos os skal du nemlig ikke lave kaffe, men arbejde operationelt med markedsføring på tværs af alle tænkelige kanaler.


Det eneste vi forventer er en dyb interesse for markedsføring, og en sult efter at omdanne din teoretiske viden til praktiske kompetencer samt en vilje til at give den en kæmpe skalle.


Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at klikke på knappen og ansøge.


Vi glæder os til, at lære dig bedre at kende.
Søg stillingen
Udløbet Customer Success Intern 7/3/2018 23/3/2018 {{ $ctrl.open }}

Vores match afdeling søger en praktikant der har lyst til at blive en del af Statums DNA. Det vigtigste er, at du har interesse for god service, rekruttering og ikke mindst for at matche mennesker med en arbejdsplads, som øger deres arbejdsglæde.

Vi tænker, at du er:


• God til mennesker og lytter til deres ønsker.

• Udadvendt, opsøgende og nysgerrig.

• Åben for dialog med mange forskellige mennesker i løbet ad en dag.

• Ikke er bange for at komme med nye ideer og tiltag til vores arbejdsgang.

• På udkig efter et praktikforløb, hvor du kan lære og udvikle dig.

Alexander Baden

Investor & shareholder

Tommy Ahlers

Investor & shareholder

InnoFounder

Investor

Birgit Aaby

Investor & shareholder