Officehub: Fra startup til scaleup

Officehub er en professionel service, der hjælper virksomheder med at finde kontoret eller kontorfællesskabet, der matcher dem. I start 2019 skulle de gå fra startup til scaleup, og vi hjalp i den forbindelse med at finde talenter.

Statum leverer en god oplevelse fra start til slut. Lige fra definering af stillingsbetegnelsen, til hurtig sourcing af gode kandidater, til at få dem kørt i stilling til første jobsamtale. Vi havde især en god oplevelse med Statums evne til at matche på cultural-fit

Jannis Littmann, CEO & Co-founder af Officehub

Udfordringen

I start 2019 skulle de gå fra startup til scaleup. De havde netop rejst deres første funding runde efter tre år med succesfuld bootstrapping. Foruden en skalering i Danmark skulle de også internationalisere til UK. Deres planer krævede derfor flere nøgleansættelser.

Fire nøgle kandidater på to måneder

Jannis Littmann, der er CEO i Officehub, har en meget klar holdning til rekruttering: Han vil kun ansætte de bedste. Vi indledte et samarbejde i december 2018 og allerede i januar kunne Officehub skriver under med en ny Customer Success Manager samt deres nye Head of Paid Media. Måneden efter blev der skrevet kontrakt med den person, som skulle starte Officehub op i UK.

Foruden de tre effektive processer, så satte vi også Officehub i kontakt med en potentiel CMO. På daværende tidspunkt var timingen ikke den rigtige. De holdte dog kontakten og ansatte personen i sommeren 2019.

Resultat

  1. Head of Paid Media – leveret på 1 dag
  2. Customer Success Manager  – leveret på 7 dage.
  3. Head of Sales UK – leveret på 10 dage
  4. Chief Marketing Officer – leveret på 39 dage