Vores gennemsigtige priser

Gør som +50 andre scale-ups og sig farvel til urealistiske høje rekrutteringspriser og goddag til Statum. Vi har digitaliseret de administrative led af vores rekrutteringsarbejde, hvilket kommer dig til gode på prisen.

Vores specialer

Vi har rekrutteret over 200 personer indenfor nedenstående områder.

Salg

Salg er livsvigtigt for en virksomhed i vækst. Derfor har vi specialiseret os i at finde og rekruttere de bedste sælgere til scale-ups.

Marketing

Vi har specialiseret os i at finde kandidater, der ved, hvordan de anvender digitale kanaler til at skabe kvalitets leadgenerering.

Customer Success

Vi har specialiseret os i at finde personer, der brænder for at skabe relationer og forstår, hvordan man fastholder og udvikler samarbejder.

Prisen for en rekruttering

Prisen inkluderer

  • Stillingsanalyse
  • Sparring omkring opgaven
  • Dedikeret recruiter
  • Effektiv proces igennem vores software
  • GDPR compliant proces
  • En ny medarbejder

Fra 28.500 kr.

Afhængig af rollen

Udregn din pris

Læs om udvalgte samarbejder

Over det sidste halvandet år, har vi samarbejdet med nogle af Danmarks fedeste scale-ups og hjulpet med over 170 ansættelser.

Templafy fik fire udenlandske sælgere

I Statum har vi haft stor succes med at hjælpe vores partnere med at finde udenlandske sælgere, bosiddende i Danmark. Mange danske virksomheder foretrækker nemlig at have deres kontor i Danmark, selvom de sælger til f.eks. England, Sverige eller Norge. En af de virksomheder er Templafy, som vi har haft muligheden for at arbejde med under deres fantastiske vækstrejse.

Gå til casen

Clerk.io fik en alternativ Head of Sales

Vores samarbejde med Clerk.io begyndte i starten af 2018, hvor de skulle bruge en Account Manager til deres Københavns kontor – men denne case tager udgangspunkt i den rolle, som de kontaktede os vedrørende i starten af maj 2018. De havde brug for en Head of Sales og havde indtil videre ikke haft succes med at besætte stillingen igennem deres eget netværk. Deres HR-ansvarlige Fernando satte derfor os på opgaven.

Gå til casen

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres rekruttering?

Bliv ringet op af en rekrutteringskonsulent

Ring mig op