Bliv en del af et scale-up

Vi har hjulpet over 200 talenter
videre i deres karriere

Vi rekrutterer for Danmarks fedeste scale-ups

Hvorfor arbejde i et scale-up?

I 2018 rekrutterede vi Heine til en salgsstilling i Templafy. 10 måneder efter blev han forfremmet til Teamleder. Hør ham fortælle, hvorfor du skal gøre karriere i et scale-up.

Hvilke jobs kan du få igennem Statum?

Vi er et digitalt rekrutteringsbureau, som har specialiseret os i at hjælpe scale-ups med at finde ambitiøse kollegaer. Vi hjælper dem typisk med at finde deres kollega inden for salg, digital marketing eller customer success. Vores store fokus er, at finde et match mellem virksomhedens DNA og din personlighed – erfaring kommer i anden række.

Vi har fokus på

Din karriere

Vi samarbejder kun med virksomheder, der tilbyder gode karrieremuligheder. Vi har hjulpet over 150 personer videre i deres karriere de seneste år.

Effektive processer

Vi er et digitalt rekrutteringsbureau. Vi har digitaliseret de gammeldags processer, som normalt trækker i langdrag. Med os oplever du derfor ikke lange unødvendige forløb.

Et højt serviceniveau

Det er en stor beslutning at skifte job. Derfor står vi ved din side igennem hele forløbet, og hvis du har brug for os, er vores telefoner åbne alle hverdage fra 9-21.

Sådan får du job i et scale-up

Vi har genopfundet ansøgningsprocessen, så du nemt kan identificere de virksomheder, du passer i.

Se ledige stillinger

Gå på opdagelse i de ledige stillinger vi rekrutterer til og find dine matches.

Læs opslag og profil

Læs relevante stillingsopslag og udforsk virksomhedernes DNA-profiler.

Ansøg stillingen

Vi har fjernet jobansøgningen og gjort ansøgningsprocessen super nem.

Screening af Statum

Vi screener dig og vurderer, om der er et match mellem virksomheden og dine ønsker.

Jobsamtale

Hvis vi vurderer, at der er et match, kommer du til en jobsamtale.

Ansættelse

Såfremt der er kemi mellem dig og virksomheden, bliver du ansat.

FAQ

Vælg den kategori, du har spørgsmål til.
Hvad er et scale-up? Scale-ups er virksomheder, der har overlevet start-up fasen og nu vækster voldsomt. De har derfor helt unikke karriere- og udviklingsmuligheder. Et eksempel på et kendt dansk scale-up er Trustpilot.
Hvorfor arbejde i et scale-up? Du kommer med på en unik vækstrejse, som ikke findes i andre virksomheder. Du vil få ekstremt meget ansvar og hurtigt se resultater af dit arbejde. Et arbejde i et scale-up udvikler dine kompetencer i rekordfart. Det er derfor den ultimative kompetence- og karrierebooster.
Hvad er et digitalt rekrutteringsbureau Det er kort sagt et prædikat, vi selv har opfundet. Det er et udtryk for, at vi laver det samme som et normalt rekrutteringsbureau, men vi har udviklet software til at digitalisere alt det manuelle arbejde. Vi arbejder derfor meget hurtigere end andre bureauer, hvilket er til gavn for alle parter. En normal rekrutteringsproces tager 6-12 uger hos vores konkurrenter. Vi bruger kun den halve tid.
Har I ændret koncept? Ja og nej. Vi har altid haft det samme fokus: nemlig at hjælpe vækstvirksomheder med at finde de rette personligheder til deres virksomhed. Det har vi dog forsøgt at gøre på forskellige måder, inden vi fandt den rigtige løsning. Da vi startede Statum, havde vi en vision om at digitalisere rekrutteringsbranchen, og tænkte dengang, at det skulle gøres igennem en platform. Det har jo været løsningen i alle andre brancher (Uber, Airbnb, Momondo). Vi blev dog klogere med tiden, for matching af mennesker er endnu ikke på det punkt, hvor algoritmer kan klare alt arbejdet. Den rigtige løsning er derfor at tage det arbejde, rekrutteringsbureauer laver i dag og digitalisere de processer, som ikke skaber værdi, men som koster tid og penge. Vi mener, at omkring 80% af en rekrutteringsproces kan digitaliseres. Indtil videre har vi brugt 2 mio. på at digitalisere de processer, som ikke er værdiskabende. Vi er allerede der, hvor vi skåret omkring 50% af den tid, et normalt rekrutteringsbureau bruger, og vi stopper ikke, før alle manuelle processer er erstattet af teknologi. Vi ønsker kun, at der skal bruges tid på menneskelig kontakt, for det er der den virkelige værdi ligger.
Var I med i Løvens Hule? Ja, vi var med i tredje sæson. Her investerede Birgit Aaby og Tommy Ahlers 1 mio. kr. i vores virksomhed.
Hvad sker der efter, jeg har søgt en stilling? Når du har søgt en stilling hos en af vores partnere, kommer din ansøgning forbi os. Vi screener først dit CV for de grundlæggende faktorer, som vores partner ser opfyldt. Såfremt du matcher på disse parametre, kontakter vi dig og tager en telefonsamtale med dig. Hvis vi derefter mener, at du passer ind i vores partners DNA, sender vi dig videre til en jobsamtale. Derefter er det op til vores partner og dig at vurdere, om der er kemi og grobund for en ansættelse.
Hvor hurtigt får jeg en tilbagemelding? Når du søger en stilling, vender vi tilbage indenfor to arbejdsdage. Såfremt du går videre til en jobsamtale, går der maks. tre dage, før du får en konkret dato. Efter jobsamtalen varierer det, hvor lang beslutningensprocessen er hos vores partner.
Hvad sker der, hvis jeg ikke får jobbet? Du får enten en tilbagemelding fra os eller fra vores partner. Derefter beholder vi din profil på vores platform, medmindre du ønsker at blive slettet. Dette gør, at vi hurtigt kan komme i kontakt med dig, såfremt vi får en ny stilling ind, som du matcher på.
Er alle ledige stillinger offentlige på jeres side? Næsten alle stillinger er offentlige på vores hjemmeside. Vi har dog enkelte stillinger, som vores partnere ikke ønsker, er offentlige. Hvis du ønsker at blive taget i betragtning til alle stillinger, skal du oprette en karriereprofil på vores platform. Så bliver du kontaktet, såfremt du matcher på en af de stillinger, som ikke er offentlige.
Hvilken type stillinger rekrutterer I til? Vores partnere har flest stillinger inden for account management, digital marketing og customer success. Det er typisk junior stillinger, hvilket vil sige, at der ikke er et krav om flere års erhvervserfaring. Vi rekrutterer selvfølgelig også til stillinger inden for andre felter, samt senior og c-level stillinger - men det er sjældent. Hvis vi på, nuværende tidspunkt, ikke har en stilling, som matcher på det, du leder efter, kan du oprette en karriereprofil på vores platform. Så kan vi nemt kontakte dig, når den rette stilling kommer ind.

Se hvem, vi rekrutterer for

Alle vores partnere har en Company DNA profil, hvor du kan lære dem bedre at kende.

Se virksomheder