Find virksomheder med et DNA, der matcher dit

Statum i 3 steps

Det er faktisk super simpelt.

1. Besvar vores DNA-spørgsmål

Besvar 33 spørgsmål omkring dit ideelle arbejdsmiljø og søg efter matches.

2. Udforsk dine matches

Udforsk listen af matchede Company DNAs og lær virksomhederne at kende.

3. Søg interessante stillinger

Vi har fjernet jobansøgningen og gjort ansøgningsprocessen sjov og nem.

Folk er glade for os

Se alle anmeldelser

Bliv klogere på Statum

1. Find dine matches

Fundamentet for arbejdsglæde er, at dine værdier stemmer overens med din arbejdsplads. Du skal derfor arbejde et sted, hvor arbejdsgangen, ledelsen og kollegerne har det samme mindset som dig.

Vi matcher dig ved at stille 33 spørgsmål omkring, hvordan du arbejder bedst. Ud fra dine svar viser vi dig virksomheder, som i overvejende grad arbejder på den måde du foretrækker.

Fortæl mere

2. Ansøg uden jobansøgningen

Du lærer dine matches at kende ved at besøge deres Company DNA profil. Her kan du både læse om virksomheden, se billeder og videoer og ansøge deres ledige stillinger. Du ansøger med din Statum eller Linkedin profil.

Vi har slået jobansøgningen ihjel, så den skal du ikke tænke på at skrive. Til gengæld kan virksomheden opstille relevante screeningsspørgsmål, hvis der er nogle ting de ønsker dit syn på.

Fortæl mere

3. Gem dine ønsker

Der er ingen grund til at besvare dine DNA ønsker, hver gang du besøger vores platform. Du kan derfor nemt oprette en Statum profil, hvor vi husker dine præferencer og ønsker til din næste arbejdsgiver.

Din profil kan også bruges til at ansøge stillinger hos virksomheder, du passer ind i. Der er faktisk ingen grund til ikke at have en profil! 

Fortæl mere

Find matches

Besvar 33 spørgsmål og få en oversigt over de
Company DNA’er du passer bedst ind i.

Find mine matches Testen tager 5-10 min.