Sådan rekrutterer og ansætter du en medarbejder

Den ultimative ansættelsesproces 2018

Er du arbejdsgiver og skal ansætte en en eller flere nye medarbejdere? Eller ønsker du bare noget inspiration til at forbedre din ansættelsesproces? Så er den her guide for dig.

Bag om Statum

Astrologi erstatter algoritmer (aprilsnar 2018)

Se mere

Berlingske artikel: Statum får dobbelt op på Løvens Hule-investering og relancerer sit produkt efter TV-optræden

Serieiværksætterne Tommy Ahlers og Birgit Aaby investerer samlet en mio. kr. i opstartsvirksomheden Statum. De fire stiftere bag rekrutteringsplatformen kvitterer ved at ændre produktet fundamentalt på blot tre måneder. Nu søger de flere penge.
Se mere

Podcast med tidligere deltagere i Løvens hule

Hvordan er det at være med i Løvens hule? Hvor længe er man egentlig derinde? Får man bare pengene stukket i hånden efter programmet? Dette er blandt andet nogle af de spørgsmål, jeg vil besvare i denne mini podcast-serie, hvor jeg interviewer tidligere deltagere af Løvens hule.
Se mere

Mød vores Match Manager

Anne er Match Manager i Statum og vi ansatte hende ene og alene på baggrund af hendes personlighed. Nu arbejder hun med at matche vores kandidater med en virksomhed hvor deres personlighed passer ind. Mød hende her og hør om hendes udvikling.
Se mere

Statum - Vinder af Berlingske Business Boost 2017

I oktober 2017 deltog vi i Berlingske Business Boost. Der var knapt 300 virksomheder der havde sendt deres pitch ind til dommerpanelet og efter tre pitches stod 10 vindere tilbage. Statum var en af de vindere og det er der både kommet en artikel og en video ud af.
Se mere

Karriere

5 tips til en mere effektiv arbejdsdag [Gæsteindlæg]

Dette indlæg er et gæsteindlæg af Mette Kjølbro Hald, der arbejder som Head of Business Excellence hos IIH Nordic - et prisvindende digitalt bureau med hovedsæde på Islands Brygge.
Se mere

Fra professionel fodboldspiller til sælger

Frederik Kjærulff Jensen er i dag MASCOTs yngste Account Manager, men inden da var han professionel fodboldspiller. Vi tog en snak om skiftet fra fodbold til salg, og hvad der spillede ind i hans karrierevalg.
Se mere

Interview: Ansæt personer der passer ind i din kultur

Christopher er CEO og Co-Founder i det danske start-up Traede. Christopher har prøvet at ansætte mange gange, og det har taget tid at finde frem til en proces der virker for ham. I dag har han styr på sin rekruttering, og kan derfor give råd til hvad du skal kigge efter når du ansætter.
Se mere

Interview: Når sabbat-året bliver til karrierevejen

I sit sabbatår tog Simon et job i et Telia callcenter. I dag sidder han som Projektkoordinator - en stilling han internt er blevet headhuntet til.
Se mere

Interview: Sådan bliver du headhuntet til en direktørstilling

I sit sabbatår tog Nischa Don Maak et kundeservicejob i et kontorhotel. I dag er hun direktør for Kontorhotel 24-7 - en stilling hun er blevet headhuntet til. Udover hendes passion for Kontorhotel 24-7, arbejder Nischa med at inspirere andre kvinder. Hun har blandt andet stiftet karriereklubben KarriereCatwalker, hvor målet er at samle ambitiøse kvinder fra hele landet. Hendes store passion for at gøre en forskel gjorde, at hun blev nomineret til Årets Unge Erhvervsleder i 2016. Se vores interview med Nischa, hvor vi kommer ind på hendes karrierevalg og fravalg.
Se mere

Marketing

PR for begyndere

Traditionel markedsføring er fortid - eller er det? Læs med og lær mere om metoder og teknikker, der stadig skaber stor PR-værdi for din virksomheder.
Se mere

Branding 101

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på Brand-værdi, når Mikkel Marius Winther fra GoMore kører os i stilling til at gøre kunder til fremtidige ambassadører for din virksomhed.
Se mere

Sådan kommer du i gang med podcast

Podcast er denne uges uundgåelige, når Leon Birdi tuner ind på facetterne til succesfuldt at benytte denne kanal.Podcast er en stærkt undervurderet faktor og noget folk oftest ikke anser for at være brugbart, som en del af en optimal markedsføringsstrategi. Men faktisk er det en af de nemmeste måder, at skabe eksponering, uden de vilde omkostninger for hverken dig selv eller din virksomhed. Læs med og lær hvordan du – i følge Leon Birdi – opbygger din første podcast.
Se mere

Kom i gang med Facebook annoncering

I dette indlæg har vi fokus på Facebook annoncering, og Mads og Kristian fra PL & Partners sætter dagsordenen for succesfuld markedsføring igennem Facebook.
Se mere

Kom i gang med e-mail marketing

Når du hører ordet e-mail markedsføring, så tænker du nok hurtigt på svindel, spam eller andre uhensigtsmæssige mails, som ofte selv finder vej frem til din indbakke. Men faktisk er e-mail marketing et stærkt undervurderet fænomen, som har haft stor succes og fremgang de seneste års tid. Med hjælp fra E-mail ekspert og foredragsholder Casper Ackermann, skal vi i dette indlæg se på hvordan du kan udnytte denne disciplin til at opnå enorme resultater.
Se mere

Rekruttering

Den ultimative ansættelsesproces 2018

Er du arbejdsgiver og skal ansætte en en eller flere nye medarbejdere? Eller ønsker du bare noget inspiration til at forbedre din ansættelsesproces? Så er den her guide for dig.
Se mere

Sådan rekrutterer Pleo på 10 dage

Pleo er et fremadstormende dansk start-up, der med en firmakort-løsning klarer udgiftsrapporter og gør det lettere at håndtere virksomhedens udgifter. De er godt i gang med at disrupte deres branche, og derfor har de også brug for at ansætte medarbejdere, som vil være med på rejsen
Se mere

10 eksperter giver deres råd til dig, som skal rekruttere og ansætte en ny medarbejder!

Skal du rekruttere og ansætte en ny medarbejder? Uanset om det er den første eller medarbejder nr. 1000 - så kan det gå galt! En fejlrekruttering er en dyr og ressourcekrævende omgang, som ingen har lyst til. Vi har derfor spurgt 10 eksperter om deres bedste råd til en arbejdsgiver, som skal ansætte og rekruttere en ny medarbejder.
Se mere

Salg

Salgs og marketing trends i 2018

Er du sælger eller arbejder du med markedsføring? Bekymrer du dig om, hvordan din branche former sig i 2018? - Så skal du læse med her, hvor jeg vil komme med mit bud på hvordan salg og marketing udvikler sig i 2018!
Se mere

Oplæg: Tag ansvar for dine fejl

Den 10 november afholdte Statum Sælgerbar i København. Her samlede vi sælgere og salgs-interesserede over en øl til et uformelt netværksarrangement. Til at starte aftenen ud havde salgscoachen Thomas Jarolics forberedt et indlæg om, hvordan man som sælger skal tage ansvar for sine egne fejl for at kunne udvikle sig.
Se mere

Oplæg: Sådan øger du din konverteringsrate

Den 10 november afholdte Statum Sælgerbar i København. Her samlede vi sælgere og salgs-interesserede over en øl til et uformelt netværksarrangement. Til at slutte aftenen af havde salgscoachen Leon Birdi forberedt et oplæg om, hvordan man øger sin hitrate og konverterer flere tilbud.
Se mere

Sælger! Lav og lær af disse 10 fejl (Del 2)

På en måde er denne liste, en liste over obligatoriske fejl enhver sælger skal begå.
Se mere

Sælger! Lav og lær af disse 10 fejl

På en måde er denne liste, en liste over obligatoriske fejl enhver sælger skal begå.
Se mere