Seneste indlæg: Gør dit CV uforglemmeligt med disse professionelle råd

Dit CV er ofte det første indtryk, du efterlader hos en potentiel arbejdsgiver, og det kan være afgørende for, om du bliver kaldt til samtale eller ej. I en verden, hvor konkurrencen om job er hård, er det vigtigt at skille sig ud fra mængden med et CV, der ikke bare informerer, men også imponerer. […]
Se mere

Kategorier

Bag om Statum

Ønsker du at vide mere om os? Hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvorfor vi har stiftet Statum? Så kan du her dykke ned i artikler, nyheder, portrætter af medarbejdere og alt muligt andet.
Se mere

Karriere

Danskerne arbejder i ca. 39 år af deres liv. Det er derfor intet under, at vi går op i vores karriere. En karriere skal nemlig passes, plejes og vedligeholdes. Her kan du læse indlæg fyldt med rådgivning, vejledning og inspiration til din karriere, så aldrig føler dig bagud.
Se mere

Marketing

Interesserer du dig for marketing? Så er denne kategori for dig. Heri udgiver vi indlæg om vores egen og andres markedsføring - til din fornøjelse. Artiklerne er en god blanding af vores egne perspektiver, samt eksperters, hvis ekspertise vi deler med dig.
Se mere

Rekruttering

Dette er vores spidskompetence, og et område vi, selvsagt, spenderer meget af vores tid på. Her kan du læse om, tips og råd til din egen rekruttering, hvordan andre gør det, og vores tanker, nyheder og ideer til et felt i rivende udvikling! - Det er helt klart et kig værd.
Se mere

Salg

Fælles for os stiftere i Statum er, at salg ligger dybt i vores DNA. Vi har en kærlighed for faget, som er vokset efter flere års erfaring, hvilket vi selvfølgelig deler ud af. Du finder indlæg om alt fra mind-set til decideret salgskarriere-rådgivning i denne kategori. Uanset om du er ny i faget eller har flere års erfaring, er der bestemt noget indhold, som du kan bruge til noget.
Se mere