Seneste indlæg: Hvad skal du holde øje med til ansættelsessamtalen?

Når den møjsommelige proces med at udvælge kandidater du vil have til samtale, kommer der endnu et svært trin i processen. Ansættelse af medarbejdere er en vigtig, men også både dyr og spændende proces. Det handler om at ramme rigtigt i første omgang, både for den du ansætter, men også for din virksomhed. Det er […]
Se mere

Rekruttering

Hvad skal du holde øje med til ansættelsessamtalen?

Se mere

Opskriften på det perfekte jobafslag

Får du mange ansøgere på et jobopslag og er tvunget til at afvise de fleste? Så er det ikke ligegyldigt, hvordan du vælger at gøre det. Selvom de ikke skal arbejde i din virksomhed med det samme, så kan de godt blive aktuelle senere. Dette er ikke kun som medarbejdere, men også som kunder, samarbejdspartnere og generelt ambassadører.
Se mere

Sådan effektiviserer I jeres rekruttering på ryggen af corona

I marts 2020 ændrede betingelserne for at dyrke forretning sig radikalt. Coronakrisen resulterede i en mere eller mindre nedlukning af landet, og en stand-by tilstand i store dele af dansk erhvervsliv. Det påvirkede selvfølgelig også virksomheders lyst til at ansætte nye medarbejdere, da det sjældent er en prioritering at rekruttere, når man ikke ved, om man eksisterer om en måned. Men måske du, som så mange andre, efterhånden kan mærke mere ro i maven. Kan du også fornemme, at tallene bliver grønnere, og kunderne stille og roligt kommer til? Jamen så er det måske ved at være nu, du skal i gang med din rekruttering igen.  Der er i hvert fald nogle klare fordele ved at begynde nu frem for på den anden side af sommerferien. 
Se mere

Talent gap analyse: Sæt teamet til en succesfuld skalering

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Talent Unlimited. Statum og Talents Unlimited samarbejder omkring store komplekse rekrutteringsopgaver, hvor der skal laves en ændring i et scaleups team-sammensætning, for at sikre en kompetence- og talentsammensætning der matcher deres fremtidsplaner. Denne ændring skal typiske ske, når en virksomhed går fra startup til scaleup eller fra scaleup til etabeleret.
Se mere

Guide til det perfekte stillingsopslag

Når din virksomhed skal ud og finde de klogeste talenter, de mest kreative designere eller de mest analytiske hjerner, er det vigtigt, at du skaber interesse med dit stillingsopslag, og at du fanger læsernes opmærksomhed – og gerne de rigtige læseres opmærksomhed.
Se mere

Gratis skabelon: Ansættelseskontrakt til sælgere (2020)

I dette indlæg finder du et link til en ansættelseskontrakt skabelon, som kan bruges til alle former for sælgere. Den er gratis og leveret i samarbejde med Contractbook.
Se mere

5 afgørende steps til en succesfuld salgsafdeling i 2020

Opbygningen af en succesfuld salgsafdeling er et langt og afgørende træk. Det er en investering uden en mellemvej. Hvis det slår fejl, er det mange penge op af lommen for et start-up eller scale-up. Hvorimod det er en sikker vej til succes, hvis det lykkedes.
Se mere

Sådan overholder du GDPR i din rekrutterings- og ansættelsesproces.

Skrevet af Alexander Kragh, CMO & Co-founder af Statum
Se mere

Guide til den ultimative rekrutteringsproces 2020

Er du arbejdsgiver og skal rekruttere en eller flere nye medarbejdere? Eller ønsker du bare noget inspiration til at forbedre din ansættelses- og rekrutteringsproces? Så er den her guide for dig.
Se mere

Sådan rekrutterer Pleo på 10 dage

Pleo er et fremadstormende dansk start-up, der med en firmakort-løsning klarer udgiftsrapporter og gør det lettere at håndtere virksomhedens udgifter. De er godt i gang med at disrupte deres branche, og derfor har de også brug for at ansætte medarbejdere, som vil være med på rejsen
Se mere

10 eksperter giver deres råd til dig, som skal rekruttere og ansætte en ny medarbejder!

Skal du rekruttere og ansætte en ny medarbejder? Uanset om det er den første eller medarbejder nr. 1000 - så kan det gå galt! En fejlrekruttering er en dyr og ressourcekrævende omgang, som ingen har lyst til. Vi har derfor spurgt 10 eksperter om deres bedste råd til en arbejdsgiver, som skal ansætte og rekruttere en ny medarbejder.
Se mere