Ansættelseskontrakt skabelon sælger

Gratis skabelon: Ansættelseskontrakt til sælgere (2020)

I dette indlæg finder du et link til en ansættelseskontrakt skabelon, som kan bruges til alle former for sælgere. Den er gratis og leveret i samarbejde med Contractbook.

Ansættelseskontrakt skabelon til sælgere

Som arbejdsgiver er det vigtigt at have en ansættelseskontrakt, som sikrer at vilkårene for ansættelsen er set og underskrevet af både arbejdstageren og arbejdsgiveren.

Det kan dog være en mere eller mindre forvirret omgang at lave en ansættelseskontrakt og samtidig sikre, at alle krav, vilkår og formaliteter er som de skal være. Hvis du ikke har mulighed for selv at lave den kan du vælge enten at få hjælp udefra, eller ganske enkelt bruge vores skabelon.

Da en sælgers ansættelsesforhold ofte adskiller sig fra den typiske, så er skabelonen ikke bare en standard ansættelseskontrakt, men derimod specifikt målrettet sælgere.

En ansættelseskontrakt til en sælger er nemlig ofte anderledes end andre ansættelseskontrakter. Det er nemlig ganske normalt, at en sælger får en del af sin løn som provision. Derfor vil der som oftes være et afsnit i ansættelseskontrakten, hvor provisionsordning er beskrevet.

Nederst i dette indlæg finder du et link til en kontrakt skabelon, som du kan bruge næste gang du skal ansætte en sælger.

Ansættelseskontrakt skabelon sælger

 

Ansættelseskontrakt skabelonen kan bruges til mere eller mindre alle slags salgsstillinger. Så hvad enten det er en account manager, key account manager, sales representative, mødebooker, salgskonsulent eller en anden salgstitel, så kan du tage udgangspunkt i denne skabelon.

Skabelonen indeholder 15 punkter:

1. Tiltrædelse og stillingsbetegnelse

2. Arbejdssted

3. Arbejdstid og hverv under ansættelsen

4. Ferie

5. Løn

6. Pension

7. Meddelelse om fravær

8. Tavshedspligt

9. Ophavsret og opfindelser

10. Ophør af ansættelsesforholdet

11. Behandling af personfølsomme oplysninger

12. Funktionærloven

13. Kollektive overenskomster

14. Væsentlige forhold

15. Øvrige bestemmelser

Det er ikke sikkert, at alle punkter er relevante for det ansættelsesforhold, du skal indgå med dine sælgere. Vi tager dog intet ansvar for kontraktens gyldighed, såfremt der ændres i den.

Ansættelseskontrakt skabelon fra Contractbook

Det er vores gode venner fra Contractbook, der har lavet skabelonen. Den tager udgangspunkt i, at din sælger har en form for provisionsordning. Du finder ansættelseskontrakt skabelonen her.