PR

Seneste indlæg: PR for begyndere

Traditionel markedsføring er fortid - eller er det? Læs med, og lær mere om metoder og teknikker, der stadig skaber stor PR-værdi for din virksomheder.
Se mere

Marketing

PR for begyndere

Traditionel markedsføring er fortid - eller er det? Læs med, og lær mere om metoder og teknikker, der stadig skaber stor PR-værdi for din virksomheder.
Se mere

Branding 101

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på Brand-værdi, når Mikkel Marius Winther fra GoMore kører os i stilling til at gøre kunder til fremtidige ambassadører for din virksomhed.
Se mere

Sådan kommer du i gang med podcast

Podcast er denne uges uundgåelige, når Leon Birdi tuner ind på facetterne til succesfuldt at benytte denne kanal. Podcast er en stærkt undervurderet faktor, og noget folk oftest ikke anser for at være brugbart, som en del af en optimal markedsføringsstrategi. Men faktisk er det en af de nemmeste måder at skabe eksponering, uden de vilde omkostninger for hverken dig selv eller din virksomhed. Læs med og lær, hvordan du – i følge Leon Birdi – opbygger din første podcast.
Se mere

Kom i gang med Facebook annoncering

I dette indlæg har vi fokus på Facebook annoncering, og Mads og Kristian fra PL & Partners sætter dagsordenen for succesfuld markedsføring igennem Facebook.
Se mere

Kom i gang med e-mail marketing

Når du hører ordet e-mail markedsføring, så tænker du nok hurtigt på svindel, spam eller andre uhensigtsmæssige mails, som ofte selv finder vej frem til din indbakke. Men faktisk er e-mail marketing et stærkt undervurderet fænomen, som har haft stor succes og fremgang de seneste års tid. Med hjælp fra E-mail ekspert og foredragsholder Casper Ackermann, skal vi i dette indlæg se på hvordan du kan udnytte denne disciplin til at opnå enorme resultater.
Se mere

Kom i gang med Linkedin og social selling

Fjerde workshop i Statum Marketing Programme omhandlede Linkedin. LinkedIn-ekspert Morten Vium viste vej og stillede skarpt på social selling, samt hvordan man som privatperson og virksomhed kan benytte LinkedIn i en mere professionel kontekst.
Se mere

SEO for begyndere

Anden workshop i STATUM Marketing Programme omhandlede SEO (søgemaskineoptimering) og blev afholdt af Claus Rump fra kursusvirksomheden MindRocket. Claus Rump kom med nogle af de vigtigste do's and don'ts inden for SEO, samt de 5 mest fatale fejl han oplever.
Se mere

Boost din karriere med talentudvikling

STATUM Marketing Programme er et forløb for udvalgte marketingstuderende på Cphbusiness. Programmet består af otto workshops, der afholdes en gang om ugen. Hver workshop vil have sit eget fokusområde. Første workshop handlede om talentudvikling og blev afholdt af Iris Engelund.
Se mere

Sådan øgede vi vores reach med over 1200%

Hvis du stadig er i tvivl om video er et godt markedsføringsformat - så vil du ikke være det efter, du har læst dette
Se mere

Interview: Sådan bliver du headhuntet til Google

Mikkel er marketingchef i GoMore, men inden da arbejdede han i Google. Vi har talt med ham om hans karriere, og ikke mindst om hans tid i Google - og om hvordan han blev headhuntet dertil.
Se mere

Salgs og marketing trends i 2020

Er du sælger eller arbejder du med markedsføring? Bekymrer du dig om, hvordan din branche former sig i 2020? - Så skal du læse med her, hvor jeg vil komme med mit bud på hvordan salg og marketing udvikler sig i 2020!
Se mere