Udvalgte salgsstillinger i København

Herunder ses et udvalg af ledige salgsstillinger i Københavnsområdet. Du kan søge de forskellige jobs med din karriereprofil eller din Linkedinprofil. Såfremt du ikke har en karriereprofil, kan du oprette en, når du søger.

Du vil ikke skulle uploade en motiveret ansøgning, tilgengæld skal du svare på et par screeningsspørgsmål til slut i ansøgningsprocessen.

Pento - Account Executive

Pento har bygget et lønsystem, der via fire steps gør lønnen til en leg i stedet for et månedligt besvær. Siden Emil Hagbarth og Jonas Bøgh stiftede Pento tilbage i 2016, har de forsøgt at gøre tingene lidt anderledes. De så sig selv bruge alt for meget tid på manuelt arbejde, og ville hellere bruge deres energi på at udvikle sig og nå deres mål. Derfor startede de Pento. De vil gøre moderne virksomheder mere effektive, automatisere manuelle processer og få mere tid til det, der rent faktisk betyder noget. De søger nu en Account Executive, der vil med på rejsen. Du skal have lysten til udgående salg, være seriøs, nede på jorden og have en teknisk forståelse. Du skal have viljen til at sælge til store revisions- og bogføringshuse - med vægt på vilje, da det vigtigste er din personlighed. Målet er at få dem til at sprede systemet ud på deres kunder. Alt fra et bogholderi med 30 kunder til de største revisionskontorer med 200+ kunder. Grundløn mellem 20.000-25.000 kr. afhængigt af dine kvalifikationer med tilhørende provisionsordning.
Søg stilling

Strossle - Key Account Manager

Content Marketing og Native Advertising er i stærk vækst - og det samme er Strossle. Med egenudviklet teknologiplatform har Strossle indtaget stillingen som Nordisk markedsleder indenfor Content Marketing distribution, etableret kontorer i 11 markeder og anbefaler i dag indhold til brugere på tværs af mere end 1000 brandsafe Nordiske medier. De søger nu en Key Account Manager, hvor personligheden er det vigtigste parameter. Du skal have højt drive og en vedholdenhed, der ikke er set før. Den rette kandidat kan skabe relationer som ingen andre og det er en fordel hvis du tidligere har solgt digitale medieløsninger. Du vil blive ansvarlig for din egen kundeportefølje, som skal vedligeholdes og vækstes. Løn gives efter kvalifikationer.
Søg stilling

nSales A/S - Sælger

nSales A/S udvikler og skræddersyer applikationer og portalløsninger (B2B/B2C) til danske og udenlandske livsstilsbrands, der er på forkant med de nyeste trends og tendenser og ser fordelene ved at digitalisere deres salg. nSales A/S er en dynamisk virksomhed med speciale i udvikling af mobile applikationer og salgsportaler. Med deres løsninger kan sælgere bl.a. optage ordrer og kommunikere med deres virksomhed, mens de er på farten. Deres løsninger er tilpasset og integreret til Microsoft Dynamics økonomisystemerne. nSales A/S løser opgaver for kendte brands i ind- og udland. Deres kunder udgør blandt andre Hummel, Eva Solo, Sif Jakobs, Stelton og Broste Copenhagen. De søger nu en sælger, som vil stå for hele salgsprocessen, fra udvælgelse af kundeemner, opsøgende salg og mødebookning samt tilbudsgivning og indgåelse af kontrakter. I salgets forskellige faser kan du trække på relevante ressourcer i organisationen. Det forventes, at du har flere års erfaring inden for salg, gerne i IT branchen, og kan dokumentere gode resultater. Du vil indgå i et team, hvor der er plads til sjov, og hvor det er vigtigt at tage et selvstændigt ansvar samt skabe resultater. Løn efter kvalifikationer
Søg stilling

DESIGNA - Køkkensælger

DESIGNA Herlev søger køkkensælger, der skal have masser af drive og engagement. Du skal være en inspirator og god til at indrette samt præsentere ideer og koncepter. Du forstår vigtigheden af tilfredse kunder og at imødekomme drømme og ideer inden for de aftalte rammer. Du skal være stærk til at følge op og få ordren i hus og skal have flair for IT. Det er også vigtigt du arbejder struktureret og systematisk. Du skal rådgive og inspirere både privat- og erhvervskunder. Du skal også være med til at servicere og udbygge deres samarbejde med professionelle håndværkere, varetage alle salgets faser, deltage i øvrige salgsfremmende aktiviteter. Du skal have et naturligt flair for at vinde kundernes tillid, afdække deres behov og afslutningsvis lukke ordren, når man har chancen. Løn efter kvalifikationer.

DESIGNA blev grundlagt i 1992 af Henning Christensen. I dag er DESIGNA i Danmark bedst kendt for køkken-, bad- og garderobeproduktion samt et stort butiksnet. Danmark er stadig DESIGNAs største marked, mens Norge er i hastig vækst og i dag udgør en markant del af omsætningen. I 2006 indgik DESIGNA et tæt samarbejde med en stor japansk postordrekunde og dette samarbejde har betydet meget for udviklingen af nye produktions- og pakkemetoder. Design, kvalitet og nytænkning har siden starten været fundamentet for DESIGNA. De producerer det meste på egne moderne fabrikker i Kjellerup i Midtjylland, hvor ca. 120 medarbejdere hver dag arbejder på at hjælpe de mere end 50 butikker i Danmark, Norge, Færøerne og Asien.

Søg stilling

PL & Partners - Digital Account Manager

PL & Partners har specialiseret sig i teknologien bag verdens største sociale medie og har gennem deres arbejde opnået dybdegående viden og erfaring om, hvordan virksomheder kan skabe resultater ved annoncering på Facebook. PL & Partners blev startet for 2 år siden i en garage på Sydsjælland og har siden da vokset sig til 11 mand - helt organisk, uden investeringer udefra. Virksomheden er i dag bosat i 8-tallet i Ørestad i et stort kontor, hvor alle arbejder mod den fælles målsætning om at være nordens førende Facebook-bureau. De søger en Digital Account Manager, der besidder et stort iværksættergen, er ambitiøs og selvkørende. Det er vigtigt, at man er god til at opbygge langvarige kunderelationer, og at man har erfaring med B2B salg. Løn efter kompetencer.
Søg stilling

Addwish - Nordic Sales Talent

Are you in it to win it and do you get motivated by the money game? Then Addwish is the place for you. Addwish delivers a free complete e-commerce solution that personalizes the shopping experience. They are expanding in whole Scandinavia and are seeking the biggest sales talent in the Northern countries. The ideal candidate is an ambitious team player whom wants to close every single deal. Besides that you need to be native in Danish, Swedish or Norwegian. The base salary is competitive and the provision is unlimited.
Søg stilling

REVIkurser.dk - Account Manager

REVIkurser.dk udbyder efteruddannelseskurser, der lever op til de obligatoriske krav, som er opstillet for danske revisorer. Løsningen gør det nemmere for revisorer at opfylde efteruddannelseskravene, når det passer dem, fremfor at skulle forlade kontoret. Det forventes, at du har 1-2 års salgserfaring på telefon og det vil være en stor fordel, hvis du har solgt til målgruppen tidligere. For at få succes i jobbet vil selvstændighed og professionalisme være væsentligt. Samtidig er det vigtigt, at du er veltalende. Der tilbydes en grundløn på 20.000 kr. + provision.
Søg stilling

ADVOkurser.dk - Account Manager

ADVOkurser.dk udbyder efteruddannelseskurser, der lever op til de obligatoriske krav, som er opstillet for danske advokater. Løsningen gør det nemmere for advokater at opfylde efteruddannelseskravene, når det passer dem, fremfor at skulle forlade kontoret. Det forventes, at du har 1-2 års salgserfaring på telefon og det vil være en stor fordel, hvis du har solgt til målgruppen tidligere. For at få succes i jobbet vil selvstændighed og professionalisme være væsentligt. Samtidig er det vigtigt, at du er veltalende. Der tilbydes en grundløn på 20.000 kr. + provision.
Søg stilling

Easytranslate - Scandinavian Language Adviser

Easy Translate deliver language solutions and connect freelance translators with clients. They are currently seeking a Language Adviser to help their clients achieve international succes through smarter language solutions. The job includes every task from engaging with client stakeholders to closing the deal and on-boarding clients through their platform. The ideal candidate is driven by results and closing a deal, passionate about sales, service-minded and a team-player. They offer a base salary of 25.000 DKK + provision and bonus.
Søg stilling

MyNewsDesk - Sales Representative

MyNewsdesk er grundlagt i 2003. De har skabt en digital PR-løsning, der hjælper virksomheder med at dele historier med kunder, bloggere, meningsdannere og journalister. Hertil gør platformen det muligt for virksomhederne at overvåge omtalen om brandet. Det forventes, at du har B2B salgserfaring og ideelt set har du også erfaring med salg af SaaS løsninger. Du vil få muligheden for at arbejde selvstændigt, og vil få succes i jobbet, hvis du er målrettet, resultatorienteret og er i stand til at tale med både ledere og direktører på en overbevisende måde. De tilbyder en grundløn på 25.000 kr. + provision.
Søg stilling

European Media Partner - Sælgende Projektleder

European Media Partner er et førende content marketing-bureau i Nord Europa, hvis produkt består af specialiserede cross-media-kampagner i hele Europa. Deres mission er at sikre, at deres kunders budskab ikke kun når, men også påvirker deres målgruppe. De søger en sælgende projektleder, der har øje for content marketing og er resultatorienteret. Det foretrækkes, at du har lidt salgserfaring, men derudover er egenskaber som gode formidlingsevner og et godt drive afgørende for at få succes i stillingen. Der tilbydes en grundløn på 20.000 kr. + provision og bonus.
Søg stilling

Atak - Account Manager

Atak blev stiftet i 1997 og er i dag en af Danmarks førende indenfor digitale ydelser, herunder Online reputation management, SEO, SEM og SoMe De søger en Account Manager til en blanding af nysalg og mersalg til eksisterende kunder. For at få succes i denne stilling skal du være en selvstændig person med et højt drive og relevant salgserfaring. Der tilbydes en grundløn på 30.000 kr. + provision.
Søg stilling

JUC - Network Consultant

JUC der er en specialiseret kursus- og netværksvirksomhed. De er i kraftig vækst, og alene i løbet af det sidste år er de fordoblet i antallet af medarbejdere. Den spændende rejse fortsætter, hvilket giver gode udviklingsmuligheder for den erfarne og målrettede salgsprofil. Det forventes, at du har erfaring med salg via. telefonen og at du kan lave en dybdegående behovsafdækning. Du får succes i denne stilling hvis du er resultatorienteret, har solide kommunikationsevner og en lyst til at udvikle dig. Der tilbydes en grundløn på 25.000 kr. + provision.
Søg stilling

Finanshuset Nordens - Salgsrådgiver

Nordens er finanshuset for selvstændige. De sikrer selvstændige et stærkt fundament for økonomisk tryghed ved at levere de finansielle basisprodukter, man som selvstændig bør have. Det forventes, at du enten har salgserfaring fra finanssektoren eller selv har været selvstændige. Du vil få succes i denne stilling, hvis du kan tale med selvstændige i øjenhøjde og forstå deres unikke behov. Der tilbydes en løn på 20-30.000 kr. alt efter kvalifikationer + provision.
Søg stilling

Optimeo - Erhvervsrådgiver

Optimeo er Danmarks hurtigst voksende online marketing bureau. De fokuserer på at skabe lange kunderelationer ved at kombinere et højt serviceniveau med målbare resultater. Der er ingen kold kanvas i denne stilling og det forventes derfor, at du har erfaring med opbygning og vedligeholdelse af egen kundeportefølje. Derudover skal du være resultatorienteret og en stærk kommunikator. Der tilbydes en grundløn på 25.000 kr. + provision.
Søg stilling

Pleo - Business Development Representative

Pleo is taking down expense reports! Based in Copenhagen and London, Pleo offers smart payment cards for employees enabling them to buy the things they need for work, all while keeping the companies in control of spending. Through the latest software you will help Pleo find and qualify potential prospects, write relevant content to their soon-to-be-customers, and create intelligent outreach sequences.
Søg stilling

Penneo - Scandinavian Sales Consultant

Penneo is a young Danish software company headquartered in Søborg, Denmark. They help companies sign documents digitally. This is actually all they do, but they do it good. You will be cold calling, you will set up meetings, you will present, you will inspire, you will struggle, you will win! And most importantly you will develop, grow and have a good time. They expect that you are energetic, proactive and have the desire and ability to sell. They offer a base salary of 20-30.000 DKK + bonus.
Søg stilling