Interview: Sådan bliver du headhuntet til en direktørstilling

I sit sabbatår tog Nischa Don Maak et kundeservicejob i et kontorhotel. I dag er hun direktør for Kontorhotel 24-7 - en stilling hun er blevet headhuntet til. Udover hendes passion for Kontorhotel 24-7, arbejder Nischa med at inspirere andre kvinder.

Hun har blandt andet stiftet karriereklubben KarriereCatwalker, hvor målet er at samle ambitiøse kvinder fra hele landet. Hendes store passion for at gøre en forskel gjorde, at hun blev nomineret til Året Unge Erhvervsleder i 2016.

Se vores interview med Nischa, hvor vi kommer ind på hendes karrierevalg og fravalg.Se vores interview med Nischa, hvor vi kommer ind på hendes karrierevalg og fravalg.

Læs hele artiklen

Mød vores nye salgsblogger

Nicolai Filsøe er STATUMs nye content creator og kommer fremadrettet til at lave blogindlæg omkring alle aspekter af salg. Nicolai har fire års erfaring som kanvassælger og vil løbende dele ud af sin erfaring inden for faget.

Læs hele artiklen

Interview: Ansæt personer der passer ind i din kultur

Christopher er CEO og Co-Founder i det danske start-up Traede. Christopher har prøvet at ansætte mange gange, og det har taget tid at finde frem til en proces der virker for ham. I dag har han styr på sin rekruttering, og kan derfor give råd til hvad du skal kigge efter når du ansætter.

Læs hele artiklen

Portræt: Studerende er i finalen i DM i entreprenørskab

D.9 maj var Kristoffer og Alexander taget til Foden For Entreprenørskabs iværksætter konkurrence Start Up Programme, for at repræsentere STATUM.
STATUM vandt kategorien Serviceinnovation, og skal derfor videre til Danmarksmesterskaberne d.1 juni i Børsen.

CPH business har skrevet et portræt af historien, som du kan læse her.

Læs hele artiklen

Mest almindelige grunde til jobskifte

Som arbejdsgiver kan det ind imellem være svært at vide, hvilke tanker der går igennem hovedet på dine ansatte i forbindelse med en opsigelse, og hvordan det kunne være undgået. Her er de mest almindelige grunde til at danskerne skifter job.

Læs hele artiklen

Work-life balance

For at præstere bedst muligt på arbejdet og samtidig have tid og overskud til privatlivet, må der være en balance mellem de to parter.
Work-life balance er kommet for at blive.

Læs hele artiklen

Portræt: Studerende er headhunter i egen virksomhed

STATUM har kontor på CPH Business, hvor vi er en del af et kontorfællesskab for iværksættere. Foruden vores store ambitioner og tidlige vækst, har vi kvalificeret os til en kontorplads her fordi vores ene partner, Alexander, studerer markedsføring på uddannelsesinstutionen.

CPH Business har lavet et portræt af Alexander og STATUM.

Læs hele artiklen

Kreativ jobsøgning

Jobsøgning behøver ikke udelukkende bestå af en standard A4 side med en masse tekst vedlagt et CV. Det kan sagtens være en kreativ og sjov proces, der i bedste tilfælde ender ud med et drømmejob til dig.

Læs hele artiklen

Interview: Når sabbat-året bliver til karrierevejen

I sit sabbatår tog Simon et job i et Telia callcenter. I dag sidder han som Projektkoordinator - en stilling han internt er blevet headhuntet til.

Læs hele artiklen

Podcast: Skab en seriøs karriere inden for salg

STATUM var på besøg i Leon Birdis Podcast

Læs hele artiklen

5 tips til den gode jobansøgning

At skrive et godt CV er ikke ligetil, og der er masser af forestillinger om, hvad et godt CV er.

Læs hele artiklen

5 CV tips til den nyuddannede

At skrive et godt CV er ikke ligetil, og der er masser af forestillinger om, hvad et godt CV er.
Det er meget vigtig, at du kan fange arbejdsgiverens opmærksomhed hurtigt og på den rigtige måde.

Læs hele artiklen

Interview: Sådan bliver du headhuntet til Google

Mikkel er marketingchef i GoMore, men inden da arbejdede han i Google. Vi har talt med ham om hans karriere, og ikke mindst om hans tid i Google - og om hvordan han blev headhuntet dertil.

Læs hele artiklen

7 små karrieremyter

Karrierevalg er ikke en nem proces og kan efterlade dig helt forvirret omkring, hvad du skal med dit liv. En stor del af at have en karriere er at finde den. Det er dog også vigtigt, at man gør de rigtige ting.
Vi har her opstillet 7 karrieremyter, som du kan styre uden om.

Læs hele artiklen

Foredrag: Sådan lander du dit drømmejob

An Inside Look Into Recruitment

Læs hele artiklen

Farven der øger dine ansættelsesmuligheder

Du skal til jobsamtale og føler, at du har rodet hele dit klædeskab igennem, men du er stadig i tvivl om, hvad du skal vælge af tøj.
Hvad passer med de her bukser? Hvad med den her farve? Hvad vil arbejdsgiveren tænke, hvis jeg vælger sort eller grå?

Læs hele artiklen