Company DNA profil

Fremfor en 10 siders PDF der beskriver, hvordan det er at arbejde i jeres virksomhed, har vi udviklet en profil, som gør det nemt for kandidater at se, hvorfor de skal arbejde hos jer. Vi viser jeres profil til alle potentielle kandidater. Den er derfor et vigtigt værktøj for vores rekrutteringsproces.

Hvad består en Company DNA profil af?

En Company DNA profil bygges op af følgende elementer.

DNA beskrivelse

Alle arbejdspladser er unikke. Nogle trives i en bestemt type miljø, hvor andre trives i et andet. Når man ansætter, er det vigtigt at ansætte personer, som passer ind i virksomhedens DNA. Derfor er et af de vigtigste elementer på jeres profil en beskrivelse af jeres DNA. Dette kan være svært at beskrive, hvorfor vi har lavet en DNA-tekst-generator.

Læs mere

Billeder

Et billede siger mere end 1000 ord. Vi skal derfor bruge billeder af jeres kontor, team-arrangementer og andre ting, der afspejler jeres DNA. Har I ingen billeder liggende, kan vi komme ud og tage nogle for jer. Billederne er et vigtigt element, da det har stor betydning for, hvorvidt jeres profil appellerer til kandidaterne.

Videoer

Billeder er gode, men videoer er endnu bedre. Hvis I har en video af jeres kontor, jeres produkt eller fra sidste firmafest, så lægger vi det op her. Har I ingen videoer, kan vi også hjælpe med dette.

Team

Noget af det vigtigste for potentielle kandidater er, hvem de skal arbejde sammen med. Der er derfor en stor værdi at vise jeres medarbejdere, samt hvad de arbejder med. I dette afsnit kan jeres medarbejdere også fortælle, hvordan det er at arbejde hos jer. Kandidater har nemlig mere tillid til det, medarbejderne siger, end det virksomheden selv siger.

Ledige stillinger

Sidst, men ikke mindst, lægger vi jeres ledige stillinger op. Her kan kandidaterne læse jeres stillingsbeskrivelse og nemt ansøge, hvis de er interesseret i at gå videre i processen.

Se Company DNA profiler

Alle vores samarbejdspartnere har en.

Se profiler