Løvens Hule

Podcast med tidligere deltagere i Løvens hule

Hvordan er det at være med i Løvens hule? Hvor længe er man egentlig inde i hulen? Får man bare pengene stukket i hånden af løverne efter programmet? Dette er blandt andet nogle af de spørgsmål, jeg vil besvare i denne mini podcast-serie, hvor jeg interviewer tidligere deltagere i programmet 'Løvens hule'.

Lyt og abonner til podcasten i Itunes

Deltagere fra sæson 3 af Løvens Hule

Afsnit 6 – Statum

Ananas-i-egen-juice-alarm:

I dette afsnit taler jeg med min medstifter Nicolas Jørgensen omkring vores egen virksomhed – Statum. Vi var nemlig med i tredje sæson af Løvens Hule, hvor vi fik overbevist Tommy Ahlers og Birgit Aaby om, at de tilsammen skulle investere 1.000.000 kr. i vores virksomhed.
På daværende tidspunkt var Statum en rekrutteringsplatform. Det ændrede sig dog lidt sidenhen, hvilket du også vil høre mere om i afsnittet.

Selvom det er lidt ananas i egen juice at interviewe sin medstifter omkring vores egen virksomhed, så kan jeg garantere dig for, at indholdet ikke bliver mindre interessant af den grund. Du vil blandt andet høre om, hvordan vi forberedte os til Løvens Hule. Hvordan vi brændte 2.000.000 kr. af og næsten gik konkurs, samt hvordan vi fik vendt det hele rundt i 11. time.

Afsnit 5 – Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow (SNT) er kort sagt et dansk tøjmærke, som gerne vil gøre op med forestillingen om, at pæne bukser ikke er behagelige at have på. De deltog i tredje sæson af Løvens Hule, hvor de modtog en investering på 500.000 kr.

I dette afsnit taler jeg med Christoffer Bak, som er medstifter og den kreative hjerne i SNT. Han fortæller blandt andet om, hvordan de næsten kom for sent til optagelsen af Løvens Hule, hvordan de knækkede koden til deres salg, samt hvordan deres omsætningstal ser ud i dag (spoiler: de er imponerende).

Deltagere fra sæson 2 af Løvens Hule

Afsnit 4 – ISTID

I dette afsnit kan du møde Nina, som er medstifter af Istid. Nina og hendes partner Anniken var med i anden sæson af Løvens hule, hvor de fik en investering på 450.000 kr.

Jeg taler blandt andet med Nina om, hvordan det lykkedes dem at starte virksomheden på en ret alternativ måde. Derudover kommer vi ind på, hvordan de ganske impulsivt tilmeldte sig Løvens hule, og, ikke mindst, taler vi om, hvordan de planlægger at overtage Skandinavien ved at gentænke måden at drive isbutik på.

Afsnit 3 – Freemi

Tidligere Ta’ Det, nu Freemi, er en dele-økonomisk app, hvor du kan give væk eller finde gratis ting. Siden deres deltagelse i anden sæson af Løvens Hule, har deres app fået over 70.000 brugere, og der er givet flere tusinde ting væk. Men hvordan skaber man en forretning på at have en app, hvor alt er gratis?

Jeg taler blandt andet med Rasmus om deres begrundelse for at deltage i Løvens Hule, hvad de har fået ud af det, og hvordan de har tænkt sig at tjene penge på deres app.

 

Deltagere fra sæson 1 af Løvens Hule

Afsnit 2 – Washa

Washa var med i første sæson af Løvens hule, hvor de fik en investering på 1.500.000 kr.

I dette afsnit taler jeg med Karim, der er direktør og stifter af Washa. Vi kommer blandt andet ind på, hvordan strategiske partnerskaber har banet vejen for deres vækst, og hvordan de bruger PR som et vigtigt redskab i deres markedsføring.

Afsnit 1 – REC Watches

I første afsnit taler jeg med Jonathan, der er direktør og stiftere af REC Watches. De var med i første sæson af Løvens hule, hvor de fik en investering på 900.000 kr. Jeg taler med ham omkring tiden efter Løvens hule, samt hvad deres fremtid byder på.

God fornøjelse!

 

Lyt og abonner til podcasten i Itunes

 

Mere inspiration

Er du interesseret i, hvordan du rekrutterer sælgere? Så læs mere om det her!

Derudover har vi også skrevet en guide til, hvordan du laver effektiv salgstræning, som fungerer!