Lead Manager

I rekrutteringsbranchen er det standard procedure, at et rekrutteringsbureau sender en kandidats CV til dig via mail. Det betyder, at du skal holde styr på hele din rekrutteringsproces samme sted, som du modtager 50+ andre mails om dagen. Det er både besværligt og uoverskueligt. Derfor har vi udviklet en bedre løsning - nemlig vores eget applicant tracking system.

Nem administration i platformen

En stor pain ved rekruttering er administrationen af hele processen. Derfor har vi lavet et administrationsmodul, der gør, at I nemt kan håndtere alle de kandidater, vi finder – direkte på vores platform. I kan nemt holde styr på, hvor alle kandidater er i processen. Se vores noter til alle kandidater. I kan også selv skrive noter til alle kandidater, samt sende automatiske afslag til dem, som I ikke ønsker at gå videre med.

Screeningsspørgsmål

Når vi starter en proces op, opsætter vi i fælleskab en række screeningsspørgsmål, som alle potentielle kandidater skal svare på. Spørgsmålet kan være alt fra en mini-case til et simpelt ja/nej spørgsmål. Kandidaternes svar på disse spørgsmål kan du også se i administrationsmodulet, således at du har al information samlet ét sted.

 

Indsamling af feedback

Det er normal praksis for alle rekrutteringsbureauer at få feedback på de kandidater, der sendes videre i processen. Vi er dog det eneste bureau, som tracker og gemmer jeres feedback direkte i platformen. Det gør, at vi løbende kan bruge dataen til at optimere vores samarbejde.

Det hele er GDPR compliant

Når du modtager CV’er på mail, er du ansvarlig for at behandle det i overensstemmelse med GDPR. Det slipper du for med os, da du på intet tidspunkt er ansvarlig for kandidaternes data. Eftersom alle oplysninger behandles på vores platform, står vi med ansvaret for det. Du skal derfor ikke bekymre dig om at komme i klemme hos finanstilsynet.

Bliv klogere på vores arbejde

Læs udvalgte cases

Gå til cases