Det førende rekrutteringsbureau
for scale-ups

Vi er et digitalt rekrutteringsbureau, som har specialiseret os i scale-ups, og de behov der følger med væksten. Vi har digitaliseret de manuelle processer, hvilket sikrer dig en hurtig og omkostningseffektiv rekrutteringsproces.

Disse områder er vi specialister i

Vi har rekrutteret over 200 personer indenfor nedenstående specialer til +50 danske scale-ups. Hvad skal du bruge?

Et udvalg af dem vi har rekrutteret for

I vores rekruttering har vi fokus på

Digitale processer

Traditionelle rekrutteringsbureauer er administrative og omkostningsfulde pga. tunge manuelle processer. Vi har taget rekruttering ind i 2020 – til gavn for alle parter.

Latente kandidater

Din næste medarbejder er allerede i arbejde. Vi prikker relevante kandidater på skulderen og bruger vores start-up netværk til at identificere relevante personligheder.

Tilgængelighed

Et godt samarbejde handler om tæt kommunikation. Vores telefoner er derfor åbne alle hverdage mellem 9-18. Vores mail er åben 24/7, og vi giver altid hurtige tilbagemeldinger.

Sådan er vores rekrutteringsproces

Vi er et atypisk rekrutteringsbureau. Det er vi fordi, vi digitaliserer manuelle arbejdsopgaver, som hverken giver kandidaten eller dig værdi. Det gør, at vi hurtigere kan rekruttere det rigtige match til jeres virksomhed. Alle samarbejder består af løbende dialog og feedback. Herunder ser du rekrutteringsprocessen:

1. Afstemning

Alle samarbejder afstemmes, og succeskriterier opsættes.

2. Profiloprettelse

I onboardes til vores platform, hvor jeres Company DNA oprettes.

3. Kandidat search

Vi påbegynder search efter jeres næste kollega.

4. Matching

Vi lægger løbende matches op på jeres Statum profil.

5. Jobsamtale

I indkalder løbende og afholder jobsamtaler med kandidaterne.

Company DNA

Et klassisk rekrutteringsbureau bruger lang tid på at sætte potentielle kandidater ind i, hvordan det er at arbejde i jeres virksomhed, da det er en proces, som skal gentages med samtlige kandidater. Vi har digitaliseret denne proces ved at udvikle en virksomhedsprofil, som nemt giver kandidaten et indblik i, hvordan det er at arbejde hos jer. På den måde kan vi spare værdifuld tid i screeningsprocessen.

Læs mere

DNA generator

Det kan være svært at beskrive ens virksomheds DNA, når man møder et tomt tekstfelt. Vi har derfor udarbejdet en DNA tekst generator. Du skal blot udfylde en multiple-choice med 33 spørgsmål om, hvordan jeres virksomhed er. De 33 punkter svarer på de typiske spørgsmål, som en kandidat har i en ansøgningsproces. DNA teksten bliver automatisk en del af jeres Company DNA profil.

Læs mere

Lead Manager

Et normalt rekrutteringsbureau sender dig typisk potentielle kandidaters CV’er på en mail. Det er både svært at holde styr på alle CV’er og er ikke GDPR compliant. Vi har derfor udviklet et administrationsmodul i vores platform, hvor alle kandidat-leads lægges op. Du får derfor et nemt overblik over, hvilke kandidater der er nye, hvem der er til første samtale, og hvem der er til anden samtale. Du kan derudover se vores screeningsnoter til kandidaterne, og samtidig kan du også selv skrive noter til dem. På intet tidspunkt i processen har du ansvaret for dataen, og du er derfor 100% GDPR compliant.

Læs mere

Skal vi samarbejde om jeres rekruttering?

Vi er ikke som andre rekrutteringsbureauer

Se priser