Tiltræk talenter, der passer ind i jeres DNA

Du er i godt selskab

Sådan bruger du Statum

Statum er en recruitment marketing platform, hvor jeres virksomhed kan showcase jeres arbejdsplads igennem en Company DNA profil.

1. Tag DNA-test

Besvar 33 spørgsmål om jeres virksomhed og hvordan I arbejder.

2. Udfyld profil

Indsæt billeder og videoer på jeres profil, som viser jeres DNA.

3. Opret stillinger

Opret nemt de ledige stillinger, I vil tiltrække talenter til.

4. Tiltræk talenter

Del jeres Company DNA der, hvor I normalt deler jeres ledige stillinger.

5. Vurder ansøgere

Vi har indbygget et administrationsmodul (ATS) i jeres profil, så I nemt kan administrere jeres ansøgere.

6. Afhold jobsamtale

Vurdér dine ansøgere og kald de mest interessante til samtale.

Måske kender du os fra

Få kandidater der vil arbejde som jer

Vores platform hjælper kandidater med at finde virksomheder der arbejder, som de vil arbejde. Det fungerer sådan, at kandidaterne tager en DNA-test og derefter bliver matchet med relevante Company DNA’er. Kandidater der matcher med jeres Company DNA kan udforske jeres profil, og hvis de finder jer interessante, kan de nemt ansøge igennem jeres profil.

Frigør vigtige ressourcer

Danske virksomheder modtager hver dag over 47.000 jobansøgninger, og skal ud fra dem identificere de rigtig kandidater, at kalde til jobsamtale. Det har vi gjort nemmere. Med en Company DNA profil bliver ansøgninger gjort overflødige. I stedet, tager både I og kandidaten en kort DNA-test, som viser, om der er et match. Jobansøgningen er væk og du kan koncentrere dig om jobsamtalen, hvor du kan bruge din viden, erfaring og mavefornemmelse til at udvælge det rigtige talent til dit team.

Fortæl mere

Stærkt employer brand

Talenter tiltrækkes ikke længere af prestige og penge, men af jeres DNA. Derfor er god employer branding vigtigt for jeres rekruttering. Company DNA er specielt udviklet til at fremhæve de ting, som de kræsne kandidater ønsker at vide, når de skal lære en virksomhed at kende. Jeres Company DNA gør det nemt for talenterne at identificere jeres kultur og arbejdsmiljø, hvilket øger jeres tiltrækning af relevante ansøgere.

Fortæl mere

Hurtig opsætning

Når I skal have en Company DNA profil, skal I først besvare vores 33 dna-spørgsmål, som hjælper os med at identificere jeres arbejdsmiljø og kultur – eller med andre ord jeres DNA. Jeres svar lader os generere en beskrivende tekst af jeres DNA, som bliver en del af jeres profil. Resten af jeres Company DNA består af billeder, videoer og andre visuelle elementer, som understøtter jeres DNA. Når jeres Company DNA er på plads, kan I nemt oprette de ledige stillinger I ønske, at tiltrække talenter til. Talenter kan nemt ansøge igennem jeres profil, hvorefter I kan administrere dem i vores bagved liggende ATS.

Fortæl mere

Vis jeres Company DNA

Talenters største udfordring i en ansøgningsproces er, at de ikke ved, hvordan virksomheden arbejder.
Vis det med en Company DNA profil.

Opret jeres DNA Ingen binding og første måned er gratis