Digital rekruttering
for scale-ups

Vi er et digitalt rekrutteringsbureau, som har specialiseret os i scale-ups, og de behov der følger med væksten. Vi har digitaliseret de manuelle processer, hvilket sikrer dig en hurtig og omkostningseffektiv rekrutteringsproces.

Disse områder er vi specialister i

Vi har rekrutteret over 100 personer indenfor nedenstående specialer. Hvad skal du bruge?

Et udvalg af dem vi har rekrutteret for

I vores rekruttering har vi fokus på

Digitale processer

Traditionelle rekrutteringsbureauer er administrative og omkostningsfulde pga. tunge manuelle processer. Vi har taget rekruttering ind i 2018 – til gavn for alle parter.

Latente kandidater

Din næste medarbejder er allerede i arbejde. Vi prikker relevante kandidater på skulderen og bruger vores start-up netværk til at identificere relevante personligheder.

Tilgængelighed

Et godt samarbejde handler om tæt kommunikation. Vores telefoner er derfor åbne alle hverdage mellem 9-21. Vores mail er åben 24/7, og vi giver altid hurtige tilbagemeldinger.

Sådan er vores rekrutteringsproces

Vi er et atypisk rekrutteringsbureau. Det er vi fordi, vi digitaliserer manuelle arbejdsopgaver, som hverken giver kandidaten eller dig værdi. Det gør, at vi hurtigere kan rekruttere det rigtige match til jeres virksomhed. Alle samarbejder består af løbende dialog og feedback. Herunder ser du rekrutteringsprocessen:

1. Afstemning

Alle samarbejder afstemmes, og succeskriterier opsættes.

2. Profiloprettelse

I onboardes til vores platform, hvor jeres Company DNA oprettes.

3. Kandidat search

Vi påbegynder search efter jeres næste kollega.

4. Matching

Vi lægger løbende matches op på jeres Statum profil.

5. Jobsamtale

I indkalder løbende og afholder jobsamtaler med kandidaterne.

Du kan forvente en god service, når du vælger os som rekrutteringspartner

Se alle anmeldelser

Company DNA

Et klassisk rekrutteringsbureau bruger lang tid på at sætte potentielle kandidater ind i, hvordan det er at arbejde i jeres virksomhed, da det er en proces, som skal gentages med samtlige kandidater. Vi har digitaliseret denne proces ved at udvikle en virksomhedsprofil, som nemt giver kandidaten et indblik i, hvordan det er at arbejde hos jer. På den måde kan vi spare værdifuld tid i screeningsprocessen.

Læs mere

DNA generator

Det kan være svært at beskrive ens virksomheds DNA, når man møder et tomt tekstfelt. Vi har derfor udarbejdet en DNA tekst generator. Du skal blot udfylde en multiple-choice med 33 spørgsmål om, hvordan jeres virksomhed er. De 33 punkter svarer på de typiske spørgsmål, som en kandidat har i en ansøgningsproces. DNA teksten bliver automatisk en del af jeres Company DNA profil.

Læs mere

Lead Manager

Et normalt rekrutteringsbureau sender dig typisk potentielle kandidaters CV’er på en mail. Det er både svært at holde styr på alle CV’er og er ikke GDPR compliant. Vi har derfor udviklet et administrationsmodul i vores platform, hvor alle kandidat-leads lægges op. Du får derfor et nemt overblik over, hvilke kandidater der er nye, hvem der er til første samtale, og hvem der er til anden samtale. Du kan derudover se vores screeningsnoter til kandidaterne, og samtidig kan du også selv skrive noter til dem. På intet tidspunkt i processen har du ansvaret for dataen, og du er derfor 100% GDPR compliant.

Læs mere

Fast samarbejde

Skal I ansætte adskillige kollegaer over en længere periode, kan et fast samarbejde med os sikre jer en høj volume af ambitiøse kandidater. Vi leverer et konstant flow af screenede kandidater til aftalte stillinger. Du booker, afholder samtaler og ansætter de bedste. Undervejs er der tæt dialog samt feedback loop for konstant at øge hit-raten.

Læs en konkret case

Projektbaseret samarbejde

Mangler du ressourcer til at rekruttere til en enkel stilling, kan vi hjælpe i processen. Vi searcher, screener og leverer de bedste kandidater til dig. Du booker, afholder samtalerne og ansætter derefter den bedste. Undervejs er der ligeledes tæt dialog samt feedback loop for at sikre en hurtig proces.

Læs en konkret case

Skal vi samarbejde om jeres rekruttering?

Vi er ikke, som andre rekrutteringsbureauer

Se priser