Brug din tid på jobsamtalen, ikke på jobansøgningen

Du hader at læse jobansøgninger og kandidaterne hader at skrive dem. Faktisk afbryder 28% deres ansøgningsproces, fordi de finder det svært at skrive en god ansøgning. Den talentmasse mener vi ikke, du skal gå glip af. Derfor har vi slået jobansøgningen ihjel og i stedet fundet en løsning, som giver mere værdi for begge parter.

Bedre forventningsafstemning

Jobansøgningen fungerer som en forventningsafstemning, men den forventningsafstemning har vi gjort nemmere. Når I opretter jeres Company DNA, skal I besvare 33 dna-spørgsmål, der omhandler jeres arbejdsmiljø. Når kandidaterne skal finde et Company DNA, de passer ind i, tager de også en DNA-test. Herefter viser vi kandidaterne de Company DNA’er de passer ind i, og giver dem mulighed for at ansøge de ledige stillinger. Når en kandidat søger jeres stilling, modtager I ikke en jobansøgning, men deres CV. Derudover har I mulighed for at opstille screeningsspørgsmål, som er essentielle for at vurdere, om kandidaten er den rette til jobbet. 

Nem administration i platformen

En stor pain ved rekruttering er administrationen af hele processen. Derfor har vi indbygget et administrationsmodul (ATS), der gør, at I nemt kan håndtere alle jeres ansøgere direkte på platformen. I kan derfor nemt holde styr på, hvor kandidater er i processen, I kan skrive noter til hver enkelt kandidat og I kan sende automatiske afslag til dem, I ikke ønsker at kalde til samtale – og det hele er selvfølgelig GDPR sikret. 

Konstruktiv jobsamtale

På dette tidspunkt i processen vil du normalt være udmattet efter gennemlæsning af bunkevis af jobansøgninger – men det er du ikke nu. Du har derfor mere overskud til at fokusere der, hvor det virkelig gælder – nemlig på jobsamtalen. Til jobsamtalen vil du normalt snakke ud fra ansøgernes jobansøgning og CV. Du har stadig deres CV, men fremfor jobansøgningen kan I nu snakke ud fra jeres DNA, og kan nemt identificere, hvor I matcher, og hvor I ikke gør. Dette giver dig mulighed for at stille de helt rigtige spørgsmål, samt bruge din erfaring og mavefornemmelse til at ansætte den rigtige.

80% ville tage ét job fremfor et andet, alene baseret på relation i interviewforløbet

Brug din tid på jobsamtalen, ikke på jobansøgningen

Opret jeres DNA Ingen binding og første måned er gratis