Mød Statum

Her har vi sat et par billeder på vores DNA.

Team Statum

Herunder kan du se hele teamet.

Alexander Kragh

Co-founder & Chief Marketing Officer
28 60 65 06
ak@statum.dk

Andreas Dahl Sørensen

Back-end Developer

Anne Nielsen

Match Manager
an@statum.dk

Caroline Schmidt

Matchmaker

Christian Sander Kierstein

Marketing praktikant
ck@statum.dk

Kristoffer Jensen

Co-founder & Chief Sales Officer
71 96 96 70
kj@statum.dk

Morten Laursen

Junior Front-end Developer

Nicolai Filsøe

Content Creator
nf@statum.dk

Nicolas Kirk Jørgensen

Co-founder & Chief Executive Officer
22 87 07 29
nkirk@statum.dk

Rasmus Haarslev

Back-end Developer

Stefan Schonert

Co-founder & Chief Technology Officer
ss@statum.dk

Troels Hansen

Back-end Developer

Hvorfor arbejde i Statum?

Vi er en rigtig iværksættervirksomhed, der holder til i en kælder på Østerbro. Selvom Statum kun er et år gammel tæller vi allerede 12 medarbejdere, der alle arbejder for at skabe mere arbejdsglæde. Herunder kan du se, hvorfor Statum er et fedt sted at arbejde og hvordan vi gør en forskel.

Ansvar

Iværksætteri er i sin grundform ufærdigt og under udvikling. I Statum får man et ansvarsområde og ikke en opgave. Du skal for eksempel sørge for, at Statums kunder altid får de bedste matches - hvordan du gør det er i høj grad op til dig! Derfor får du mere ansvar i Statum, end du ville gøre i de fleste andre stillinger. Et fladt hierarki gør virksomheden dynamisk og deler beslutningerne ud på alle - stiftere som praktikanter.

Indflydelse

I Statum er der ikke langt fra tanke til handling. Det betyder ultimativt, at du ugentligt har indflydelse på, hvilken retning virksomheden skal i. Statum handler om det bedste match og fokus på arbejdsglæde - alle inputs betyder noget i den sammenhæng, specielt dit, fordi det helt sikkert er anderledes end Statums.

Verdens bedste arbejdsplads

Når man har som vision at styrke arbejdsglæden i hele verden, så er der et ansvar for at "walk the talk". Det gør Statum. Der er fokus på dig som ansat og der gøres alt i virksomhedens magt for at skabe den bedste arbejdsplads i verden. Nogle ville kalde Statum lejrbåls-hippier - de foretrækker bare at sige, at de er Statum, arbejdspladsen der blev til verdens første legeplads for voksne, seriøse og ambitiøse mennesker. Statums arrangementer rækker fra klassikere som julefrokost og fredagsbarer til "LAN", medarbejderarrangeret 'Sjov med Statum' og alternative udflugter.

Flekstid = Tillid

Stifterne har selv været medarbejdere i micro-managed virksomheder - det var en af medårsagerne til at starte Statum. Arbejder du bedre fra 11-19? Så gør det dog. Natteravn? De bliver oppe med dig. De har tillid til, at du løser opgaven, hvordan du gør det, er op til dig at bevise. I Statum ligger fokus på det, der kommer ud af den tid, du bruger, ikke selve tiden.

Drik og æd

De har købt en MoccaMaster, men kaffen er stadig Nettos. Drik så meget du vil, mælken skiftes vi til at købe. Frokostordningen er catering, på iværksætterbudget, men altid tilføjet et nyt, stærkt debatemne til selskabet. Aftensmaden er betalt, hvis du bliver hængende, når stifterne skruer op for den mærkelige musik efter kl 17.

Én stor familie

Kliché-alarm: Du er ikke en medarbejder, du er et familiemedlem. Ja, de sagde det, forskellen er, at de mener det. Spørg de folk, der har været hos dem, hvad det vil sige. Hvis du en dag beslutter dig for at stoppe, føles det som at blive bortadopteret. Det er ikke rart for nogen, men 'what a ride' du har, når du er der. Statum giver ikke op på dem i familien, der ikke giver op på Statum. Velkommen til den hurtigst voksende iværksætterfamilie i Danmark - med fokus på diversitet og glæde hos familiemedlemmerne.