Sådan finder vi dit DNA match

Arbejdsglæde

Vi arbejder for at skabe mere arbejdsglæde, og vi ved, at udgangspunktet for det, er et godt match mellem medarbejder og arbejdsgiver.

Baggrunden for spørgsmålene

Siden Statum startede, har vi håndteret rekrutteringer i flere forskellige firmaer. Vi har faciliteret mere end 1.000 kontakter mellem virksomheder og mennesker og på baggrund af det, har vi indsamlet data fra vores brugere omkring de ting, som er vigtige for deres arbejdsglæde. Alle disse ting har dannet grundlag for de spørgsmål, vi stiller i vores DNA-test. Spørgsmålene er blevet testet af flere omgange for at sikre, at de giver mening for dig. Vi var først tilfredse med spørgsmålene, da vores testpersoner fortalte os, at de var spændende at svare på og at de faktisk syntes, at det var relevant, givende og, ikke mindst, sjovt!
Væk er jobansøgningen og et nyt, digitalt ansøgningsformat er født.

Matchet

Vores match er ikke raketvidenskab, men en simpel sammenligningen mellem dine og virksomhedernes svar. Vi stiller nemlig virksomhederne de samme spørgsmål, som du svarer på, og vi kan derved matche dig med virksomheder, som matcher dine ønsker. 

Når du har taget DNA-testen, vil du få vist de virksomheder, du matcher bedst med. De vil minimum få vist tre Company DNAs, selv hvis du ikke matcher i høj grad med nogle. Vores fokus er at vise dig dem du passer bedst med, og derefter er det op til dig at vurdere, om matchet er godt nok.

Find dit bedste match

Besvar 33 spørgsmål og få en oversigt over de
Company DNA’er du passer bedst ind i.

Find matches Det tager kun 5-10 min.