Ansøg uden jobansøgning

Besøg DNA profiler

Du får en listevisning af de Company DNAs du matcher bedst med. Du kan besøge alle profilerne og lære virksomhederne bedre at kende. Alle virksomheder har en tekst der beskriver deres DNA. Denne tekst har Statum lavet ud fra virksomhedens dna-test, og du kan derfor stole på det der står. Derudover kan du se billeder, video og andre visuelle elementer, som virksomheden har brugt til at vise deres DNA.

Ansøg interessante stillinger

Hvis du finder et Company DNA interessant samt en af deres stillinger, kan du nemt søge den. Du ansøger med et online CV i form af en Statum- eller Linkedin profil, og derudover får virksomheden din dna-test, så de kan se hvor I matcher, og hvor I ikke gør.

Ingen jobansøgning

Du hader at skrive jobansøgninger, og virksomhederne hader at læse dem. Derfor har vi slået jobansøgningen ihjel. I stedet har virksomheden mulighed for at opsætte relevante screeningsspørgsmål du skal besvare, som en del af din søgning. Dit online CV, screenings spørgsmålene og din dna-test giver virksomheden mulighed for at vurdere, om du er det de leder efter.

Find dine matches

Er du ikke bare en lille smule spændt?

Find match Det tager 5-10 min.