Statum

Statum er et digitalt rekrutteringsbureau. Vi har specialiseret os i scale-ups, og de behov der følger med væksten. Vi har digitaliseret de manuelle processer, hvilket sikrer alle en hurtig og effektiv rekrutteringsproces.

 • Adresse

  Købmagergade 22, 2 sal, 1150 København K

 • Hjemmeside

  www.statum.dk

De hurtige
 • Produktudvikling
 • 10 Medarbejdere
 • Flad organisation

Sammenhold & Goder

Hos Statum går de op i, at alle kollegaerne har det godt sammen. Derfor laver de dedikeret teambuilding minimum én gang om måneden. Hos Statum kan de lide hinanden og derfor samles de til en månedlig fredagsbar. Minimum én gang om året afholdes der en stor firmafest i Statum, så du kan lære dine kollegaer endnu bedre at kende. Der er mulighed for at flekse din arbejdstid, hvis det er nødvendigt. Hvis du får en dårlig nats søvn så frygt ej, der er rigeligt med gratis kaffe, så du kan holde dig kørende. De ved, at det kan være svært at slippe spændende arbejdsopgaver, derfor tilbyder de aftensmad til dem, der arbejder sent. Uden mad og drikke dur helten ikke. Det ved de, og derfor har de selvfølgelig en frokostordning. De stiller firmatelefon til rådighed, hvis det er relevant for din stilling.

 • Team­building
 • Fredagsbar
 • Større fester
 • Flekstid
 • Kaffe
 • Aftensmad
 • Frokostordning
 • Firmatelefon

Kollegaer

Statum er en mindre virksomhed med 10 medarbejdere. Dansk er hovedsproget på arbejdspladsen. Mere end halvdelen af virksomhedens medarbejdere er mænd. Hvis du bliver ansat her, vil du ikke være den eneste nye medarbejder, der bliver ansat i år. De planlægger nemlig at udvide teamet med 3 nye kollegaer i år.

 • Dansk

Belønning og feedback

Hvis du vil udvikle dig, er Statum det helt rigtige sted for dig. De belønner nemlig typisk dygtige medarbejdere med kompetenceudvikling. De vil sikre, at du har det godt og alt går i den retning, du ønsker. Derfor afholder de evalueringssamtaler med dig på månedlig basis.

 • Evaluerings­samtaler

Udvikling

Dem som vil mere har gode forudsætninger i Statum. De foretrækker nemlig at rekruttere ledere indefra. Statum går op i dig som person og vil derfor gerne holde på dig, selvom du bliver træt af dine arbejdsopgaver. Der er derfor mulighed for at skifte afdeling eller opgaver, hvis der er brug for det. Hvis du vil være specialist, er dette det rette sted for dig. Den typiske udviklingsmulighed er nemlig mere komplekse arbejdsopgaver og derved mere ansvar. Når du bliver ansat i virksomheden bliver de første dage afsat til at oplære dig, så du er klar til dine nye arbejdsopgaver.

 • Mulighed for forfremmelse
 • Nye arbejds­opgaver
 • Oplæring

Arbejdsgang

I Statum skal alle løfte mod det fælles mål. Derfor belønnes succes i hele organisationen. Her er dynamikken meget teamorienteret og derfor er det vigtigt, at du fungerer godt i en gruppe. Opgaver er bedst løst sammen og derfor kræves det, at du sætter pris på og forstår at samarbejde.

Ledelse

I Statum fokuserer de på at skabe resultater. De tager dine og andre medarbejderes holdninger med i betragtningen, når der skal træffes beslutninger. Ledelsen er dog klare omkring, at hvis de tror, det er rigtigt at gå en anden vej, gør de det.

Organisation

Organisationen er flad med kun et enkelt ledelseslag. I forlængelse af det, beskriver de sig selv som en flad organisation. De sætter et højt tempo og det hurtige resultat er derfor oftest prioriteret. De er en organisation med lav gennemsnitsalder. I Statum sidder medarbejderne i et åbent kontorlandskab. Du vil altså være tæt på dine kollegaer i din daglige arbejdsgang. Det næste år har Statum fokus på produktudvikling.

Beslutninger

De daglige beslutninger i Statum bliver truffet af ledelsen. I Statum er de åbne omkring op- og nedture. Du vil derfor både vide når det går godt og når det går mindre godt. De strategiske beslutninger bliver i udgangspunktet taget under stærkest indflydelse af afdelingslederne. I Statum vil de gå langt for at motivere deres medarbejder. Faktisk så langt, at de er åbne for at give ejerandele af virksomheden ud til deres medarbejdere.

 • Mulighed for optioner/andele

Benjamin Våg

Talent Researcher Intern

Stefan Schonert

Co-founder & Chief Technology Officer

Nicolas Kirk Jørgensen

Co-founder & Chief Executive Officer

Alexander Kragh

Co-founder & Chief Marketing Officer

Ena Rosaroso

International Match Manager

Sara Filsøe

Operations assistant

Cille Pedersen

Match Manager

71969670

Ioana Blaguiescu

International Talent Researcher

Frederik Scharffenberg-Kjær

Talent Researcher

Nicolai Petersen

Talent Researcher

Nicolai Filsøe

Content creator & SEO Specialist

Michael Dupont

Head of Operations

Jesper Jacobsen

Match Manager

Anna Berglind

International Talent Researcher

Dean Nielsen

Content Creator

Jonas Villumsen

Talent Researcher Intern

Ståle Husby

Company builder

Ekspertise: AI & rekruttering

Thomas Wind Bøglund

Global Head Of Business Development @ Templafy

Ekspertise: Skalering & salg

Mogens Abel-Bache

VP of Engineering at Siteimprove

Ekspertise: Engineering

Martin Hegelund

Co-Founder, CMO @ Ageras

Ekspertise: Performance marketing og iværksætteri

Magnus Krygell

Talent Attraction Specialist @ MK Consulting

Ekspertise: Talent Attraction

Michael Christiansen

CEO @ Brite

Ekspertise: Human Resources

Jacob Ammentorp Lund

Investor & shareholder

Tommy Ahlers

Investor & shareholder

Birgit Aaby

Investor & shareholder

Alexander Baden

Investor & shareholder

InnoFounder

Investor

Martin Hegelund

Investor & shareholder

Stilling Oprettet
Talent Researcher Praktikant (vinter/forår) 24/9/2019

Bliv klogere på rekruttering og det danske iværksættermiljø

Kan du ikke vente på næste sæson af Løvens hule? Så er et praktikophold hos Statum måske det helt rigtige for dig. Her får du muligheden for at arbejde i et startup, der rekrutterer for Danmarks mest succesfulde scaleups. Du kommer derfor helt tæt på nogle meget succesfulde iværksætter-virksomheder, og du lærer, hvordan man skaber vækst.

Vækst hos både vores kunder, hos os, men mest centralt hos dig selv. Vi gør nemlig en dyd ud af personlig udvikling. Den udvikling kommer kun, hvis man tør udfordre sig selv, være nysgerrig og tage imod feedback.

Hvis du kan se dig selv i det, så vil vi meget gerne tale med dig.
Vil du gøre en forskel?

Essensen af dit arbejde i Statum bliver at hjælpe mennesker over i et job, som er et bedre match end deres nuværende. Du vil med andre ord have en rigtig stor indflydelse på en masse menneskers liv og arbejdsglæde.

Daglig arbejdsopgaver vil afhænge af din udvikling og dit niveau, men det vil være indenfor følgende områder:

 • Headhunting af personer, som matcher det, vores kunder efterspørger.

 • Samarbejde og koordinering med vores Match Managers, som vil interviewe de kandidater, som du finder og får gjort interesserede i de stillinger, vi rekrutterer til.

 • Servicere vores platforms kandidater ifm. support, spørgsmål og karriererådgivning.

 • Være en aktiv del af vores iværksætterkultur og bidrage til digitaliseringen af rekrutteringens mange processer.

 • Online Interviews med potentielle kandidater.

 • Deltagelse i kundemøder.

Vi forventer ikke, at du har erfaring med rekruttering, da vi vil lære dig alt fra bunden. Vi ser dog positivt på følgende:

 • God menneskeforståelse - rekruttering er en people-business.

 • Erfaring fra sportsverdenen - du bruger feedback til at udvikle dig.

 • En drøm om at blive iværksætter - du forstår mindsettet.

 • Frivillig ledelse - du har et ekstraordinært drive.
Statum er et moderne rekrutteringsbureau

Statum er et digitalt rekrutteringsbureau med speciale i at rekruttere kommercielle profiler til scale-ups. Vi stiftede virksomheden i 2016 med formålet om at skabe mere arbejdsglæde gennem bedre rekruttering. Vi kom alle fra virksomheder, hvor vi havde oplevet, hvad dårlige matches gør ved mennesker og virksomheder. Det motiverede os til at lave en virksomhed, som brugte teknologi til at understøtte en bedre rekrutteringsproces og et mere præcist match.

Siden vores start har vi lavet over 190 succesfulde rekrutteringer til danske scaleups som Pleo, Templafy, Ageras m.fl. Nu søger vi tre ambitiøse praktikanter til vores headhunter-team, som vil hjælpe os videre i vores rejse mod at blive en fremtræden spiller i det globale rekrutteringsmarked.


Vil du med på rejsen?

Lad for guds skyld være med at skrive en motiveret ansøgning. En af de ting, vi arbejder på, er at slå jobansøgningen ihjel. Vi ønsker i stedet, at du søger stillingen med en Statum profil, således du får et indblik i vores platform. Det gør du i bunden af dette opslag.

Obs. Praktikopholdet er ulønnet.Overblik over processen

 1. Ansøg med en Statum profil.

 2. Indledende telefonsamtale.

 3. Fysisk samtale med Michael Dupont (Head of Operations).

 4. Nervepirrende ventetid, hvor du bider negle over, om du nu er den aller bedste i feltet.

 5. Tillykke med praktikpladsen!

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv til Michael på md@statum.dk

Søg stillingen Kopier direkte link