Statum

Statum er et digitalt rekrutteringsbureau. Vi har specialiseret os i scale-ups, og de behov der følger med væksten. Vi har digitaliseret de manuelle processer, hvilket sikrer alle en hurtig og effektiv rekrutteringsproces.

 • Adresse

  Købmagergade 22, 2 sal, 1150 København K

 • Hjemmeside

  www.statum.dk

De hurtige
 • Vækst
 • 15 Medarbejdere
 • Flad organisation

Sammenhold & Goder

Hos Statum kan de lide hinanden og derfor samles de til en månedlig fredagsbar. Der er mulighed for at flekse din arbejdstid, hvis det er nødvendigt. Hvis du får en dårlig nats søvn så frygt ej, der er rigeligt med gratis kaffe, så du kan holde dig kørende. De ved, at det kan være svært at slippe spændende arbejdsopgaver, derfor tilbyder de aftensmad til dem, der arbejder sent. Uden mad og drikke dur helten ikke. Det ved de, og derfor har de selvfølgelig en frokostordning. Hos Statum går de op i den gode teamspirit og derfor afholder de dedikeret teambuilding minimum én gang i kvartalet. I Statum bliver der ikke sparet på det sociale fællesskab og derfor kan du forvente en stor firmafest minimum en gang i kvartalet. Skulle du få brug for en kiropraktor eller et privathospital så bare rolig. Hos dem får du en privat sygeforsikring.

 • Fredagsbar
 • Flekstid
 • Kaffe
 • Aftensmad
 • Frokostordning
 • Team­building
 • Større fester
 • Sygeforsikring

Kollegaer

Mere end halvdelen af virksomhedens medarbejdere er mænd. Hvis du bliver ansat her, vil du ikke være den eneste nye medarbejder, der bliver ansat i år. De planlægger nemlig at udvide teamet med 3 nye kollegaer i år. Statum er en mindre virksomhed med 15 medarbejdere. Der er 4 nationaliteter, så der er mulighed for at blive klogere på andre kulturer. Der tales primært engelsk i virksomheden.

 • Inter­nationalt
 • Engelsk

Belønning og feedback

Hvis du vil udvikle dig, er Statum det helt rigtige sted for dig. De belønner nemlig typisk dygtige medarbejdere med kompetenceudvikling. De går meget op i din situation, derfor afholder de evalueringssamtaler med dig på ugentlig basis.

 • Evaluerings­samtaler

Udvikling

Dem som vil mere har gode forudsætninger i Statum. De foretrækker nemlig at rekruttere ledere indefra. Statum går op i dig som person og vil derfor gerne holde på dig, selvom du bliver træt af dine arbejdsopgaver. Der er derfor mulighed for at skifte afdeling eller opgaver, hvis der er brug for det. Statum går op i din udvikling og tilbyder derfor intern uddannelse for at forbedre dine kompetencer. Hvis du vil være specialist, er dette det rette sted for dig. Den typiske udviklingsmulighed er nemlig mere komplekse arbejdsopgaver og derved mere ansvar. De går samtidig op i, at du kommer ordentligt ind i deres virksomhed. Derfor afsætter de flere uger til at oplære dig.

 • Mulighed for forfremmelse
 • Nye arbejds­opgaver
 • Intern uddannelse
 • Oplæring

Arbejdsgang

I Statum skal alle løfte mod det fælles mål. Derfor belønnes succes i hele organisationen. Her er dynamikken meget teamorienteret og derfor er det vigtigt, at du fungerer godt i en gruppe. Opgaver er bedst løst sammen og derfor kræves det, at du sætter pris på og forstår at samarbejde.

Ledelse

I Statum fokuserer de på at skabe resultater. De tager dine og andre medarbejderes holdninger med i betragtningen, når der skal træffes beslutninger. Ledelsen er dog klare omkring, at hvis de tror, det er rigtigt at gå en anden vej, gør de det.

Organisation

Organisationen er flad med kun et enkelt ledelseslag. I forlængelse af det, beskriver de sig selv som en flad organisation. De sætter et højt tempo og det hurtige resultat er derfor oftest prioriteret. De er en organisation med lav gennemsnitsalder. I Statum sidder medarbejderne i et åbent kontorlandskab. Du vil altså være tæt på dine kollegaer i din daglige arbejdsgang. Statum har et godt fundament. Derfor er det næste år dedikeret til at vækste virksomheden.

Beslutninger

De daglige beslutninger i Statum bliver truffet af ledelsen. I Statum er de åbne omkring op- og nedture. Du vil derfor både vide når det går godt og når det går mindre godt. I Statum vil de gå langt for at motivere deres medarbejder. Faktisk så langt, at de er åbne for at give ejerandele af virksomheden ud til deres medarbejdere. De strategiske beslutninger bliver i udgangspunktet taget under stærkest indflydelse af medarbejderne.

 • Mulighed for optioner/andele

Alexander Kragh

Co-founder & Board member

LinkedIn Profil

Nicolas Kirk Jørgensen

Co-founder & Board member

LinkedIn Profil

Stefan Schonert

Co-founder & Board member

LinkedIn Profil

Amalie Dupond Holdt

Match Manager

LinkedIn Profil

Birk Karlsson

Content Creator

LinkedIn Profil

Frederik Scharffenberg-Kjær

Match Manager

LinkedIn Profil

Michael Dupont

CEO

LinkedIn Profil

Nicolai Petersen

Business Development

LinkedIn Profil

Sara Tarzi

Talent Researcher

LinkedIn Profil

Lukas Karlsen

Talent Researcher Intern

LinkedIn Profil

Anna Berglind

International Talent Researcher & Head of Birthday Parties

LinkedIn Profil

Dean Nielsen

Content Manager

LinkedIn Profil

Anine Kjølbæk Sørensen

Talent Researcher

LinkedIn Profil

Julie Haugshøj Nielsen

Talent Researcher Intern

LinkedIn Profil

Sara Filsøe

Operations assistant

LinkedIn Profil

Jacob Ammentorp Lund

Investor & shareholder

Tommy Ahlers

Investor & shareholder

Birgit Aaby

Investor & shareholder

Alexander Baden

Investor & shareholder

InnoFounder

Investor

Martin Hegelund

Investor & shareholder

Ståle Husby

Company builder

Ekspertise: AI & rekruttering

Mogens Abel-Bache

VP of Engineering at Siteimprove

Ekspertise: Engineering

Martin Hegelund

Co-Founder, CMO @ Ageras

Ekspertise: Performance marketing og iværksætteri

Thomas Wind Bøglund

Global Head Of Business Development @ Templafy

Ekspertise: Skalering & salg

Magnus Krygell

Talent Attraction Specialist @ MK Consulting

Ekspertise: Talent Attraction

Michael Christiansen

CEO @ Brite

Ekspertise: Human Resources

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger