Statum

Statum er et digitalt rekrutteringsbureau. Vi har specialiseret os i scale-ups, og de behov der følger med væksten. Vi har digitaliseret de manuelle processer, hvilket sikrer alle en hurtig og effektiv rekrutteringsproces.

 • Adresse

  Købmagergade 22, 2 sal, 1150 København K

 • Hjemmeside

  www.statum.dk

De hurtige
 • Vækst
 • 15 Medarbejdere
 • Flad organisation

Sammenhold & Goder

Hos Statum kan de lide hinanden og derfor samles de til en månedlig fredagsbar. Der er mulighed for at flekse din arbejdstid, hvis det er nødvendigt. Hvis du får en dårlig nats søvn så frygt ej, der er rigeligt med gratis kaffe, så du kan holde dig kørende. De ved, at det kan være svært at slippe spændende arbejdsopgaver, derfor tilbyder de aftensmad til dem, der arbejder sent. Uden mad og drikke dur helten ikke. Det ved de, og derfor har de selvfølgelig en frokostordning. Hos Statum går de op i den gode teamspirit og derfor afholder de dedikeret teambuilding minimum én gang i kvartalet. I Statum bliver der ikke sparet på det sociale fællesskab og derfor kan du forvente en stor firmafest minimum en gang i kvartalet. Skulle du få brug for en kiropraktor eller et privathospital så bare rolig. Hos dem får du en privat sygeforsikring.

 • Fredagsbar
 • Flekstid
 • Kaffe
 • Aftensmad
 • Frokostordning
 • Team­building
 • Større fester
 • Sygeforsikring

Kollegaer

Mere end halvdelen af virksomhedens medarbejdere er mænd. Hvis du bliver ansat her, vil du ikke være den eneste nye medarbejder, der bliver ansat i år. De planlægger nemlig at udvide teamet med 3 nye kollegaer i år. Statum er en mindre virksomhed med 15 medarbejdere. Der er 4 nationaliteter, så der er mulighed for at blive klogere på andre kulturer. Der tales primært engelsk i virksomheden.

 • Inter­nationalt
 • Engelsk

Belønning og feedback

Hvis du vil udvikle dig, er Statum det helt rigtige sted for dig. De belønner nemlig typisk dygtige medarbejdere med kompetenceudvikling. De går meget op i din situation, derfor afholder de evalueringssamtaler med dig på ugentlig basis.

 • Evaluerings­samtaler

Udvikling

Dem som vil mere har gode forudsætninger i Statum. De foretrækker nemlig at rekruttere ledere indefra. Statum går op i dig som person og vil derfor gerne holde på dig, selvom du bliver træt af dine arbejdsopgaver. Der er derfor mulighed for at skifte afdeling eller opgaver, hvis der er brug for det. Statum går op i din udvikling og tilbyder derfor intern uddannelse for at forbedre dine kompetencer. Hvis du vil være specialist, er dette det rette sted for dig. Den typiske udviklingsmulighed er nemlig mere komplekse arbejdsopgaver og derved mere ansvar. De går samtidig op i, at du kommer ordentligt ind i deres virksomhed. Derfor afsætter de flere uger til at oplære dig.

 • Mulighed for forfremmelse
 • Nye arbejds­opgaver
 • Intern uddannelse
 • Oplæring

Arbejdsgang

I Statum skal alle løfte mod det fælles mål. Derfor belønnes succes i hele organisationen. Her er dynamikken meget teamorienteret og derfor er det vigtigt, at du fungerer godt i en gruppe. Opgaver er bedst løst sammen og derfor kræves det, at du sætter pris på og forstår at samarbejde.

Ledelse

I Statum fokuserer de på at skabe resultater. De tager dine og andre medarbejderes holdninger med i betragtningen, når der skal træffes beslutninger. Ledelsen er dog klare omkring, at hvis de tror, det er rigtigt at gå en anden vej, gør de det.

Organisation

Organisationen er flad med kun et enkelt ledelseslag. I forlængelse af det, beskriver de sig selv som en flad organisation. De sætter et højt tempo og det hurtige resultat er derfor oftest prioriteret. De er en organisation med lav gennemsnitsalder. I Statum sidder medarbejderne i et åbent kontorlandskab. Du vil altså være tæt på dine kollegaer i din daglige arbejdsgang. Statum har et godt fundament. Derfor er det næste år dedikeret til at vækste virksomheden.

Beslutninger

De daglige beslutninger i Statum bliver truffet af ledelsen. I Statum er de åbne omkring op- og nedture. Du vil derfor både vide når det går godt og når det går mindre godt. I Statum vil de gå langt for at motivere deres medarbejder. Faktisk så langt, at de er åbne for at give ejerandele af virksomheden ud til deres medarbejdere. De strategiske beslutninger bliver i udgangspunktet taget under stærkest indflydelse af medarbejderne.

 • Mulighed for optioner/andele

Stefan Schonert

Co-founder & Board member

Nicolas Kirk Jørgensen

Co-founder & Board member

Alexander Kragh

Co-founder & Board member

Frederik Scharffenberg-Kjær

Match Manager

Nicolai Petersen

Talent Researcher

Amalie Dupond Holdt

Match Manager

Michael Dupont

CEO

August Luukkanen

Talent Researcher Intern

Jonas Villumsen

Talent Researcher

Anna Berglind

International Talent Researcher & Head of Birthday Parties

Dean Nielsen

Content Manager

Nicolai Filsøe

Content creator & SEO Specialist

Sara Filsøe

Operations assistant

Jacob Ammentorp Lund

Investor & shareholder

Tommy Ahlers

Investor & shareholder

Birgit Aaby

Investor & shareholder

Alexander Baden

Investor & shareholder

InnoFounder

Investor

Martin Hegelund

Investor & shareholder

Ståle Husby

Company builder

Ekspertise: AI & rekruttering

Mogens Abel-Bache

VP of Engineering at Siteimprove

Ekspertise: Engineering

Martin Hegelund

Co-Founder, CMO @ Ageras

Ekspertise: Performance marketing og iværksætteri

Thomas Wind Bøglund

Global Head Of Business Development @ Templafy

Ekspertise: Skalering & salg

Magnus Krygell

Talent Attraction Specialist @ MK Consulting

Ekspertise: Talent Attraction

Michael Christiansen

CEO @ Brite

Ekspertise: Human Resources

Stilling Oprettet
Talent Researcher, Praktikant 22/1/2020

OBS: Vi har fundet alle vores praktikanter til august, så derfor er det kun virksomhedspraktik, der er aktuelt i løbet af efteråret ELLER studiepraktik fra uge 42-52.

Dyk ned i rekrutteringsbranchen og et innovativt miljø som Talent Researcher hos os i Statum - vi har i øvrigt lige vundet Årets Praktikplads på CPH Business 2019/2020, så vi forventer nærmest, at du har store forventninger til os!

Statum er et dansk rekrutterings start-up, der hjælper start-ups og scale-ups med at rekruttere de rette kandidater under udfordrende forhold. I stedet for at virksomhederne bygger en rekrutteringsafdeling op, så er vores formål at hjælpe virksomhederne med at rekruttere hurtigere og bedre end de selv har ressourcer og viden til. Vi finder kandidaterne og gennem en digital proces, så faciliterer vi rekrutteringsprocessen.

Vores formål er at gøre rekruttering nemt for begge parter - både kandidaten og virksomheden. Med baggrund i en innovativ tilgang og teknologi vil vi ændre rekrutteringsbranchen som vi kender den i dag!

Som praktikant hos Statum får du mulighed for at bidrage til rekrutteringen og arbejde tæt sammen med de mest succesfulde scale-ups i Danmark. Du vil lære en hel masse om entreprenørskab og at skabe vækst. Du vil vækste og udvikle vores kunder, men du vil også udvikle dig selv både personligt og fagligt - og det er noget af det allervigtigste hos os!

Hvis det lyder som noget for dig, så vil vi rigtig gerne tage en nærmere snak med dig.

Vi er et lille team bestående af omkring 15 medarbejdere, hvilket både er fuldtids-, deltids- og praktikanter. Vores kultur er enormt uformel og inkluderende og derudover elsker vi at dele ud af best practices, sætte ambitiøse mål og arbejde hårdt for at opnå dem! Det fejrer vi altid om fredagen på kontoret med en fredags-øl (eller sodavand).

Vil du være med til at gøre en forskel?

Essensen af vores arbejde i Statum er at hjælpe kandidater med at finde et job, der er et bedre match end deres nuværende. Med andre ord, så vil du have en stor indflydelse på mange menneskers liv og jobtilfredshed.

De daglige opgaver vil afhænge af din udvikling og dit niveau, men vil være inden for følgende områder:

 • Headhunting af kandidater, der matcher vores kunders ønsker og behov (eller være med til at udfordre dem).

 • Samarbejde og koordinere med vores Match Managers, der vil fungere som projektledere på de stillinger, som vi rekrutterer på.

 • Yde god service og support til vores kandidater, besvare spørgsmål og hjælpe med karriererådgivning.

 • Være en aktiv del af vores innovative kultur og bidrage til digitaliseringen og optimeringen af mange af vores processer.

 • Telefoninterviews med potentielle kandidater.

 • Deltage i kundemøder.

Vi forventer ikke, at du har erfaring inden for rekrutteringsverdenen, da du vil lære det hele fra bunden.

Men følgende er et stort plus:

 • God menneskeforståelse - rekruttering er en menneskelig forretning.

 • Erfaring fra sportsverdenen - du bruger feedback som et værktøj til udvikling.

 • En drøm om at blive iværksætter - du forstår mindsettet.

 • Et frivilligt mindset - du har en ekstraordinær passion.

Vil du med på rejsen?

Lad være med at spilde tiden på at skrive en motiveret ansøgning. En af de ting, vi arbejder mod er at udrydde den konservative proces. Du skal i stedet ansøge med dit CV, LinkedIn profil eller Statum profil, så du får indsigt i vores platform.

Hvordan ser processen ud herfra?

 • Ansøg herunder.

 • Indledende telefonsamtale.

 • Fysisk samtale med Michael Dupont (Head of Operations) og Amalie Dupond Holdt (Match Manager) - og nej, de er ikke i familie.

 • Frygtelig ventetid, mens du venter på svar….

 • Tillykke med din praktik!

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til Amalie på ah@statum.dk.

OBS: Praktikken er ulønnet.

Søg stillingen Kopier direkte link