AdNudging.com ApS

Vi er sat i verden for at eliminere suboptimale AdWords-konti og maksimere profitten.

 • Adresse

  Scandiagade 25, 2450, København SV

 • Hjemmeside

  adnudging.com

De hurtige
 • Vækst
 • 3 Medarbejdere
 • Flad organisation
Skriv til

Sammenhold & Goder

Hos AdNudging.com ApS går de op i, at alle kollegaerne har det godt sammen. Derfor laver de dedikeret teambuilding minimum én gang om måneden. De stiller firmatelefon til rådighed, hvis det er relevant for din stilling. Skulle du få brug for en kiropraktor eller et privathospital så bare rolig. Hos dem får du en privat sygeforsikring. Hvis du får en dårlig nats søvn så frygt ej, der er rigeligt med gratis kaffe, så du kan holde dig kørende. Hvis postevand er kedeligt i længden, så trøst dig ved, at de tilbyder gratis læskedrikke. De ved, at det kan være svært at slippe spændende arbejdsopgaver, derfor tilbyder de aftensmad til dem, der arbejder sent. Uden mad og drikke dur helten ikke. Det ved de, og derfor har de selvfølgelig en frokostordning. De tænker på din fremtid og tilbyder derfor en pensionsordning.

 • Team­building
 • Firmatelefon
 • Sygeforsikring
 • Kaffe
 • Læskedrik
 • Aftensmad
 • Frokostordning
 • Pensionsordning

Kollegaer

Dansk er hovedsproget på arbejdspladsen. AdNudging.com ApS er et lille team bestående af 3 medarbejdere. Hvis du bliver ansat her, vil du ikke være den eneste nye medarbejder, der bliver ansat i år. De planlægger nemlig at udvide teamet med 2 nye kollegaer i år. Mere end halvdelen af virksomhedens medarbejdere er mænd.

 • Dansk

Belønning og feedback

De vil sikre, at du har det godt og alt går i den retning, du ønsker. Derfor afholder de evalueringssamtaler med dig på månedlig basis.

 • Evaluerings­samtaler

Udvikling

AdNudging.com ApS tilbyder også ekstern uddannelse efter behov - på deres regning. Hvis du vil være specialist, er dette det rette sted for dig. Den typiske udviklingsmulighed er nemlig mere komplekse arbejdsopgaver og derved mere ansvar. AdNudging.com ApS går op i din udvikling og tilbyder derfor intern uddannelse for at forbedre dine kompetencer. I begyndelsen bliver du på ingen måde overladt til dig selv. Faktisk giver de dig et oplæringsforløb, der varer flere måneder.

 • Ekstern uddannelse
 • Intern uddannelse
 • Oplæring

Arbejdsgang

I AdNudging.com ApS handler det om at løfte i flok og derfor belønner de teamet, der har nået resultatet. Her arbejdes der typisk selvstændigt, så man ikke er afhængig af andre for at nå i mål. Derfor stiller de forventninger til, at du i udgangspunktet selv løfter opgaven.

Ledelse

I AdNudging.com ApS fokuserer de på at skabe resultater. Her overlader ledelsen store beslutninger til det team der er ansvarlig for den givne opgave, og koordinerer derefter med andre relevante parter.

Organisation

Organisationen er meget flad, faktisk er alle ligestillede og ingen er hævet over hinanden. I forlængelse af det, beskriver de sig selv som en flad organisation. Der bliver arbejdet fokuseret, og tingene må hellere tage en time længere end blive gjort halvt. Deres organisation er meget divers med hensyn til alder, og du vil både få unge og mere modne kollegaer. I AdNudging.com ApS sidder medarbejderne i et åbent kontorlandskab. Du vil altså være tæt på dine kollegaer i din daglige arbejdsgang. AdNudging.com ApS har et godt fundament. Derfor er det næste år dedikeret til at vækste virksomheden.

Beslutninger

I AdNudging.com ApS er de åbne omkring op- og nedture. Du vil derfor både vide når det går godt og når det går mindre godt. I AdNudging.com ApS vil de gå langt for at motivere deres medarbejder. Faktisk så langt, at de er åbne for at give ejerandele af virksomheden ud til deres medarbejdere.

 • Mulighed for optioner/andele
Stilling Oprettet
Google Ads Specialist (fuld tid) 22/3/2018

Er du erfaren til Google Ads, vil du gerne arbejde sammen med de bedste inden for området, og vil du arbejde for nogle af de førende virksomheder i Danmark?

Sidder du i en stilling, hvor du ikke kan udvikle dig mere inden for Google Ads?

Lever du af at skabe fantastiske resultater og dermed gøre en forskel for virksomheder?

Trives du i et selvstændigt miljø, hvor du har frie tøjler?
Vi søger en Google Ads Specialist, der kan tage hånd om eksisterende kunders Google Ads konti. Vi vil oplære dig i vores nuværende processer og metoder, men forventer samtidigt, at du allerede har erfaring inden for Google Ads. Vores vigtigste mål er at skabe gode resultater og positiv ROI for vores kunder.
Ansvarsområder:

Udarbejdelse af Google Ads strategi, optimering og eksekvering.

 • Search

 • Display - Herunder remarketing, dynamisk remarketing.

 • Shopping

 • Youtube

Løbende kundekontakt via online/fysiske møder og email/telefon.

Bredere rådgivning omkring bedst mulig brug af online markedsføringsindsatser så som Facebook, konverteringsoptimering, Analytics, SEO osv.
Krav og kompetencer:

Erfaring med Google Ads.

Stærk i Excel og databehandling generelt.

Erfaring med Google Analytics.

Stærk i engelsk og dansk kommunikation både skriftligt og mundtligt.

Stærk i kundekontakt og kundedialog.

Du arbejder selvstændigt og har en stærk forretningsforståelse.


Vi tilbyder dig:

Stor indflydelse og muligheder inden for en iværksætterorganisation i stærk vækst.

Fuldtidsstilling med frie og uformelle rammer.

Mulighed for at arbejde hjemmefra noget af tiden. Vi måler på output og resultater.

Frokost- og aftensmadsordning (hvis man arbejder sent).

Mulighed for at tage gratis til relevante konferencer, eksterne uddannelser og arrangementer.

Oplæring og sparring med nogen af de bedste inden for Google Ads og Online Marketing.

Løn og bonus efter kvalifikationer og resultater.

Mobiltelefon og nyt kvalitets it-udstyr.

Beliggenhed i København i et lækkert kontormiljø, der befinder sig i et hus med en masse andre online virksomheder.

Kort om os:
Vi er en lille konsulent-virksomhed i København, der har en god vækst og store ambitioner. Vi vil være de bedste til Google Adsi Nordeuropa inden 2022. Vi har arbejdet med spændende virksomheder som IKEA, Miinto, Hungry, Dinero og AXA Forsikring for at nævne nogle få, og vi har derfor en massiv og tung erfaring. Vi arbejder på vores egne Google Ads værktøjer, hvor vi bl.a. ejer og driver CampaignEasy.io.


Vi er en meget åben organisation, der gerne vil involvere alle, og vi arbejder ud fra en partnermodel, hvor man har mulighed for at opnå en partnerstatus og dermed eje en del af virksomheden.

Søg stillingen Kopier direkte link

Andreas Randløv

AdWords Specialist, Managing Partner

+45 30 30 32 53

LinkedIn Profil

Peter Hastrup Brisson

Google Ads Specialist

LinkedIn Profil

Lars Christian Lund Larsen

AdWords Specialist, Partner

+45 69 15 25 69

LinkedIn Profil

Asger Thyregod

Ekstern Udvikler

LinkedIn Profil

Anders Rasmussen

Bogholder

LinkedIn Profil